Mehmetelikkanat Minikcivciv 8+1 Niğde bulantıları kasıklarda ağrı lekelenmeler var ha bire yatıyorum valla 😖
Elifaaksoyy Minikcivciv bende 8+3 haftalığım bu günler çok zor geçiyor halsizlik,uyku,miğde bulantısı hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum şuan galiba 😞😏
Ruhak Minikcivciv 8+5 belirgin bi belirtim yok ara ara mide kazıntısı yaşadım bulantı bir gün var 2 gün yok şimdilik iyiyim
AvBurcu 8+5 im şuan ☺️ Bol bol uyku ve iştah açılmasının dışında şuan pek hamileliğe dair bişey hissedemiyorum 🙈
Minikcivciv Bende bır gun asırı bulantı bır gun yok kokulara karsı asırı duyarlılık , kabızlık ve hep saat 6 gıbı coken uyku ve yorgunluk🙆🏻♀️😂
AvBurcu Minikcivciv oh ne güzel☺️ Ben 2 ayda iki kilo aldım🤣 53 kiloyum şuan ve bu hızla gidersem ne olur düşünemiyorum 🙈 hiç de bulantım yok maşallah 😁
Melegimgeliyor Benim bulantım olmadı hiç Sadece aşırı yorgunluk ve uyuma isteği var onun dışında rahatım çok Şükür cinsiyet konusunda da herkes erkek olur diyor hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun da kız erkek farketmez ama ben çok merak ediyorum
Minikcivciv Melegimgeliyor aynen oyle saglıklı olsunlar da cınsıyet onemlı degıl bende ezelden berı kız ıstıyorum ruyamda fılan kız goruyorum ama erkek dıyor banada herkes bende oyle hıssedıyorum🤗🤗
Minikcivciv AvBurcu masallah vallahı canım bıseyler cekıyor ınanın yemek ıstedgım seylerı bıle yıyemıyorum bulantıdan😲🙁
Mernur1325 8+2 😍 sabahları mide bulantısı ve hergün olmayan istifra eşlik ediyor. Halsizlik de eki 😂😁