Betulldd Kızlar henüz 14 haftalığım çok minik ama yinede pantolonlarım dar oluyor bebeği rahatsız edecek diye giymek istemiyorum. Sizce 1 beden büyük normal pantolonmu alıyım yoksa hamile pantolonu alsam göbek kısmı bol olur çirkin durur mu
Elsu26 Betulldd ben hiç giymedim direk eşofmana geçtim 😂 lcwdan diz yapmayan eşofman aldım 4 tane onları giyiyorum hem yüksek bel hemde çok rahat doğumdan sonrada giyebilirim 😊 bence hamile pantolonu gereksiz bir şey
PrensesFiona Betulldd beli lastikli pantolonum vardı 5. Aya kadar onu kullandım 20. Haftadan sonra hamile pantolonu ve taytı aldım lcw den çok rahat ettim.
PelinAtes Elsu26 ay ben de iyi ki aldım diyordum 3. Aydan sonea beli olmuyordu pantolonlarimin 2 hamile pant. İki de tayt almıştım tüm hamileliğim onlarla geçti resmen. Tabii ben indirimden normal pantolondan bile ucuza almıştım bence indirim bulunca kaçırmasin kimse
Elsu26 Betulldd tabi ne iş yaptığın önemli ben esnafım diz yapmadığı için rahatlıkla giyiyorum ama sonuçta eşofman her iş yerine olmaz malesef
Ceysii01 Betulldd bende 15 haftaya giricem ikizler benim ama şişkinlik gaz derken resmen göbek 6 aylik en az gece yatiyorum sabah iniyo karnim normale dönüyo sonra gündüz geri sertlesiyo 🙄 benimde hiç biseyim rahat degil bol esofmanlar giyiyorum sende güzel rahat diz falan yapmayan eşofmanlar al istersen
alparslanannesii1661 Betulldd aldim bi hevesle 35 oldum ama dolapta çürüyecek 🤷♀️ hic rahat degil bence bacagimi bile kaldiramiyorum içinde
Mimik Haftamda basladim ben, 14 erken, daha bolumsu olan pantolonlarin varsa, onlari tercih et bence, Oyle cok da klpimpiriklenme, dar olunca zaten nefesini zorluyor gibi oluyor… Yani elbette ki hissedersin…
incisu Betulldd gayet rahat oluyor hamile pantolonu göbeğini kaplayan yer çok rahat bi kere ben 2 tane aldım ikisinide severek kullanıyorum :) 16 dan sonra başladım giymeye
seymaaa123 21 haftadayım defactodan aldım çok kaliteli ve güzel ama henüz giymedim bir kez eşofman rahatlığına alışınca bırakılmıyor 😂
Seyda5454 17 ye kadar eşofman tarzı pantolon kullandım çalışan kadın değilseniz biraz öyle idare edin benim göbüş biraz büyük 17 de pantolonunu ve eşofmanını aldım hatta pijamalarada bakıyorum o kadar rahat geldi😂
Betulldd @“Seyda5454”#p18269084a Seyda5454 çalıştığım için problem oluyor canım sabah rahat oluyorum ama yemek su falan öğleden sonra çok daralıyorum üzerine uzun giyip düğme falan açmaya başladım😂
Bursaspor16 Betulldd malesef bendede var aynı sorun ben şimdilik pantolonların düğmelerine lastik takıp öyle idare ediyorum çalıştığım yerden dolayı eşofmanda giyemiyorum bakalım nereye kadar gidicek böyle 😂
Berrycherry Betulldd 30.haftada hamile pantolonu aldım bi tane🥰 beli lastikli rahat taytlar, pantolonlarla idare ediyorum bi de elbiseler çok rahat tabi.