Maviiiiiiiiiii duygu_ozgenc bende 16+4 üm ay ne güzel :)) ama ben henüz hisstmedim hareketlerini dört gözle bekliyorum yaa😍
duygu_ozgenc Maviiiiiiiiiii 14 haftada hissetim ikinci hamileligim ondan erken hissettim ama çok belirgin olmuyor zaten tekme yok sadece dönüyor 😂 hissedersin 18 20 haftalarda cinsiyeti belli oldumu
Elif_1327 19 haftnn içindeyiz bnde hissetmiyorumsadece bagırsak hareketi gbi bir hareket var bu zmnda öyle hissediliyormş galiba daha 4 tane zıbın 2 ayakkabı aldık öyle gittiğimiz yerde bgndik diye cinsiyet belli degk pazrtesi detaylıca belli olur inşallah 😘
Maviiiiiiiiiii duygu_ozgenc 13 hafta ikili testte erkek dedi ama 16 haftada netleşir dedi bana ayın 5 de randevum var bakalım minik civcivin cinsiyeti neymiş 🐣:))
merveees Happy_97 ben 14ten beri kullanıyorum ama omega 3 kullanıyosan bazı dr vermiyor içeriğinde var diye
mutlugebe_38 Happy_97 Ben 14. Haftadan beri kalsiyum demir magnezyum birde multivitamin takviyesi kullanıyorum tabi ki doktorumun tavsiyesiyle
Crixus1313 merveees 16+4üm oğlum olacak inşallah 😊 ufak tefek indirimleri gördükçe bez ıslak mendil kıyafet falan aldım. İlk gebeliğim hala hissetmedim henüz
ebrar6036 merveees 17+1 hareketini hissediyorum özellikle uzanıyırsam felan bazen kendini topluyor pıt pıt tekmesini hissediyorum bazen bakıyorum karnımın üstü kalp gibi pıt pıt atıyor miğde bulantım 16. Haftada bitti cinsiyeti Allah izin verirse pazartesi öğrenicem ama anne yanı beşiği ünisex Bi kaç parça kıyafet indirimden ıslak mendilleri ve hatta bez aldık bile 29 ekimde de bime gelen bir çok ürünü alıcam