Babydream Ylzz00 5 haftalım hamileyim günlerdir çok halsiz olduğum için yemek yok 😂 canım isterse belki kaynanama giderim yemeğe 😂
Kbra240 Ylzz00 hiç bisey yapamadım dün virüs testi oldum daha çıkmadı sonucu heryerim ağrıyor kizlar kemiklerim batıyor resmen dua edin bana lütfen virüs değilmdir inşallah evde ağrıdan ağlıyorum bide 30 haftalık bebis var 😑
Babydream Kbra240 canımm çok geçmiş olsun😔 inşallah covid değldir ve inanılmaz derecede grip salgını var. Dikkat etmek lazım gerçekten inşallah bebeğine ve sana birşey olmadan atlattısn🙏🏻
Kbra240 Babydream inşallah pozitif değildir eğer pozitifsede bebeğim etkilenmez inşallah amin canım ❤
blueberyy00 Tulaytemurxx ay bende esinlendim şimdi senden aynı menüyü yapayım tavuğu cikardim ama inşallah cabuk çözülür 😂🤦🏻♀️
Ylzz00 blueberyy00 suya ıslayın yada mikrodalga da da acil zaman ona atıyorum ben çözmesi için mecbur 😄
Yeliz2134 Ylzz00 her gün ne yapacağımı sasiriyorum🤭 bugün böylede yarın ne yipicam kara kara onun düşünüyorum kaynanam olsaydı simidi o daha iyi biliyor
blueberyy00 Ylzz00 bende öyle yapıyorum da bir saat felan şöyle biraz buzunu atsın bekleyeyim yoksa mecbur mikrodalga yolu görünüyor sabah da aklıma geldi tavuğu çıkarıp bisyler yapayim diye soonra unuttum 😂
asliiyorgunn Ylzz00 protein almamız lazım bebişler için mecbur her gün mutlaka tavuklu bir şeyler yapmaya çalışıyorum 🥰