tatliayminaninannesi Şu an 38+3 haftalığım 25 ekimde doğurmak istiyorum ne yapayim ne yiyeyim fikri olan var mı😂😂
Civcivinannesiii tatliayminaninannesi taktik maktik yok bam baam baaam 🤣🤣🤣🤣 Hurma yeyin Merdiven inip cikin Comelip kalkin surekli Plates topu varsa uzerinde ziplayin Saglikla kavusun🥰
secoz tatliayminaninannesi neden o gün diye soraçnanıl kimse ben sorayım neden o gün 😂 İnşallah sağlıkla doğrususunuz ❤️
marbling10 Deniz59 başlatabilir. Sıyırma diye bir teknik var onu yapınca bir iki gün içinde dopum kendiliğinden başlıyor zaten. Doktora bi söyleyin takipli olduğunuz varsa devlette, rica edin, sizş yönlendirir
secoz tatliayminaninannesi hediye diye çocuğu vercen demi adama 😂 bende doğum günün de düşünüyorum normalde 25 kasım doğum 17kasımda doğurursam hiç fena olmaz 😂😂
Dilosseee tatliayminaninannesi benim oğlum evlilik yıl dönümünden 1 gün sonra doğdu bende çok istedim ama olmadı sancı gelip gitti o gün sonra ki gün doğdu 🤗
merakliblog Sıcak duş çok etkili küvet falan varsa keyif yapın sıcak sıcak kasılmaları başlatır diyolla