Umudayolculuk36 Kızlar çok korkuyorum az hareketli sakin ve dizgin çok altta tekmeliyor baskı yapıyor idrar torbamda sanki
Mina69 Umudayolculuk36 bende 31+1 deyim aynı şekilde cok aşagıda vuruyo ve bacak aram kemiklerim sızlıyo randevum 2 hafta sonra inşallah vakti zamanında gelirler 😊
Sblatc Umudayolculuk36 benimde bazen idrar keseme tekme falan atıyo ya da elleri artık bilmiyorum bazen de kasıklarımda hareket hissediyorum. Doktorum dün baktı alttan bi şey yok normal dedi. Hafta ilerledikçe bebek büyüdükçe oluyo heralde. Bende 33 haftalığım
Cerenayyildiz Umudayolculuk36 bende bazen aşağıda bazende yukarıda tekme baskı hissediyorum surekli tyvaletteym
mathildaa Umudayolculuk36 kuzum benimki hic yukari çıkmadı 32 haftalik oldum hala rahmime, makata dogru tekmeler. Bazen göbek çizgi hizama çıkıyorda rahat ediyorum 😂 cinsiyeti ne?
Umudayolculuk36 Sblatc dünden beri hep aşağıda ya makatıma yada idrar torbama vuruyor cadı kızım risk olunca korktum
Umudayolculuk36 mathildaa aynı canım aynı ama benimde riskşm car korktum çok😖soracağım doktora normal mi diye
Cerenayyildiz Umudayolculuk36 bende sanki dönmüş gibi hissediyodum ama hiç öyle biseu demedi dr 33 haftadayim
mathildaa Umudayolculuk36 hıı riskin varsa bi sor evet. Muhtemelen bacaklari aşağıdadır o yuzden oyle hissediyorsundur da dr bilir iyisini
Adacim Kızlar bende 32 haftalığım bir anda bende aşağıda hissetmeye başladım hareketleri çok canımı yakıyor kasığımda hareket ediyor doktora gittim bugün baş gelişti tekrar makat geliş olmuş sebebi buymuş