Sugar_she Bebeğinde 2 li taraması iyi çıkıp üclü taramada down sendrom riski olanlar yardımcı olabilirmisiniz Ankara’da İyi Perinatoloji uzmanı bılenler
Anneyimmm Sugar_she benim.dr ikili temizse 3luye gerek yok dedi o yuzden bilemicem canim.ama ikli temizse uclunun yanlis olma ihtimali.yuksek arkadadimdada bel.acikligi cikti ikilide sonra yanlis oldugu cikti gayet saglikli bebegi
svmeybgl Sugar_she Anneyimmm evet 2 li tarama daha altın standart kabul ediliyor . Umarım birşey yoktur 🙏🏻
gonulcelen Sugar_she bnde 2'li düşük risk çıktığı için tekrar yaptırmamıştı ztn doktor da ölçümlerden az cok anlar ense kalınlığı burun vs bakıyorlar ama tabi ki iyi bir perinolog gözükmekte fayda var
gonulcelen Sugar_she bu arada yaş kaç ? Kan değeriyle bakılan bir test oldugu için ztn kesin tanı hiçbir zaman konulamıyor herkes için risk düşük ve ya yüksek diye çıkıyor
Sugar_she Anneyimmm insallah cok teşekkür ederim banada aminosentez onerıldı ama yaptırmadık profsore bı görüncez umarım bısey yoktur
Sugar_she Cansu10 bende aynı durumdayım umarım bısey yoktur herşey rabbımden bende Ankara’da oturuyorum carsmaba günü profesöre goruncem riskli gebelıklere bakıomus ileri derecede Ultrasonografi sokuyormus
Cansu10 Sugar_she aminosentez önerildi bana da fakat düşğk risk var o yüzden bunu göze almadım yarın detaylı ulturosona giricem biraz da araştırdım 2li testi güzel çıkanlara 3lüyü yaptırmıyormuş bile doktorlar bizimkiler neden yaptırdı bilmem
DemetDoan Sugar_she ikili testim temiz çıktı detaylı ultarasyonda sorun çıktı göbekten sıvı önerdiler kabul etmedim allahın izniyle sağlıcakla doğacak bebeklerim dua etmekten başka çare yok
Obsesifk Sugar_she benim ikilide ihtimal düşüktü 3lüde yüksekti 5000de bilmem kaçtı yani ihtimal ama doktorum hiç bişey demedi temiz dedi bebeğimde down sendromu olmadan doğdu tabii iyi perinatolog her yönden iyi inceler
Obsesifk Cansu10 olabilir hiç araştırmadım bana göre yüksek ihtimal gibi gelmişti ama bunlar sadece ihtimal net olmaz hiçbir zaman detaylıda kesinleşir inşallah normaldir