Bende de 7+2 de görüşmüştü alttan muayene ile o yüzden normal canım canını sıkma inşallah haftaya görünür
6+1 kesede bebek yok
Muayene vajinalmiydi ? Ben vajinal ile küçük bi nokta şeklinde görmüştüm
Merveonay canım normal olabiliyor öyle bende 5. Haftamın içindeyken gitmiştim kese vardı ama bebek yoktu 7+1 de kalp atışını duydum ilk 🌸
Nazlii__ ultrason ile baktı ama bakmadan daha kese görünmez dedi yalan yanlış baktı kan idrar ver 2 hafta sonra gel sonuçlarda o zaman bakarız dedi ben böyle şey görmedim ya alttan bakmaya yeltenmedi bile
Suzanne yok canım adını bile anmadı sadece ultrasonla baktı yalan yanlış git2 hafta sonra gel idrar kan ver sonuçlarda gelince bakarız dedi bende çok sinirlendim adamın suratına bile bakmıyorlar vermedim bende test falan çıktım direk önümüzdeki hafta özele giderim ilk doğumumda hep özeldeydim ağrının içine düşüyorlar orda devlettede nasıl postalayacaklarını şaşırıyorlar muayene bölümüne kolidora bile eşimi almadılar yasakmış resmen haremlik selamlık hale getirmişler çok şaşırdım
minuq inşallah canım çok takılmadım neden dersen ilgilenmedi bile doktor tiksindim zaten bi örtü sermişler gelen giden ona yatıyor kalkıyor hijyende sıfır doktor yatırdı geldi başıma ayakta yalan yanlış 10 saniye baktı kese var bebek yok kan idrar ver 2 hafta sonra gel sonuçlarada o zaman bakarım bekleme git dedi bu kadar resmen postaladı gözümüze gelmedik bile ne biçim muamele ben anlamadım ha benim ikinci gebeliğim ve takılmadım çok ama ilkte olabilir panik yapıp streste yapabilirim hiç düşünmüyorlar hastayı
Suzanne Vallahi ya Allah kimseyi hastaneye muhtaç etmesin cidden ilk deva gittim o hastaneye sırayı bi yerden alıyon yok girip başka yerde onaylatıyorsun bilmem ne nerden yapıcam diyorsun iç çekip sinirli sinirli cevap veriyor danışmadakiler tamam arkadaş belki 1000 kişiye aynı şeyi yapıyorsun söylüyorsun ama senin işin o o kadar mutsuzlarki nefret geldi iyice eşimde dedi bu böyle olmaz ben giremiycem mi yanında diye daha çok stres ettiler insanı diye ters ters cevaplar insanın suratına bakmıyorlar sanırsın bedava çalışıyorlar özele gidip para veriyorsam sanada sgk kesiliyor para veriyorum o kadar küstahlarki
Merveonay geç döllenme olabilir gün bile fark ediyor hiç takma kafana benimde ilk gittim doktor öyle demişti sonra gittim kalp atışını duydum falan bı 3 4 gün daha bekleseydim ikiz olduklarını da ogrenirmisim onu ikili tarama için gidince öğrendim 🤣 acele etme stres etme sakince bekle ben çok stres yapmıştım