Ela532 Merhaba kızlar dün tetanoz aşımın 1. Dozunu oldum koluma çok ağrı yaptı kaç güne geçer bu ağrı beni rahatsiz ediyor biraz
Ozlemflz Ela532 kişiye göre değişiyor. Bende 1 ay geçmedi kimisi de 1 günde geçiyor diyorlar. O yüzden ben tek doz yaptırdım. Doktor da 5 yıl etkisi olur ağır bi aşı oldugu icin 2.önermiyorum dedi.
Alyabebekk Ela532 bende çarşamba günü oldum 🥴 o gün bse yoktu akşama hafiften ağrısı başladı dünden beri felçli gibiyim 😬 kolumun üstüne yatamıyorm tek tarafa yatmaktan vücudum ağrıdı. Bazen unutup kolumu flan kaldrıyorm aklım çıkıyo 🥴
Zeynepp97 Ela532 Bende 2 gün önce biontech ikinci dozumu oldum haftaya tetanoz için çağırdı ama ben yine 2 3 hafta geçsin diye beklemeyi düşünüyorum, kol ağrım sadece 1 gün sürüyor inşallah tetanozda da öyle olur
Ozlem2904 Ozlemflz ben gecenlerde 2.dozu oldum 35haftalikken 3. Doz icin gel dediler toplamda 5 dozmuş😕
RumeysaNur34 Ozlem2904 evet 5 doz toplamda ama hepsi bir hamilelikte yapılmıyor 🙂 ilk oğlumda 3 tane vuruldum şimdi ikinciye hamileyim 1 tane vuruldum gelecek hafta son 5.ciyi vuralacapım sonra bitti 😅🙏
Ozlem2904 Ozlemflz valla bende sasirdim, 5.doz ömür boyu koruyomus ama haftaya dr randevum var dr randevumda sorucam 3.dozu olmayi dusunmuyorum
Ozlemflz Ozlem2904 benim doktorum 1 doz yeter dedi seninki nasıl 5 der anlamış değilim çok ağır bi aşı bence yaptırma eski devirde yaşamıyoruz ki Allah korusun
gulsonmez27 Ozlemflz mesela ele paslı çivi girdi diyelim Allah korusun hemen ilk doz yapılıyor 1 ay sonra ikinci doz 3 ay sonra diğeri diğeri diğeri toplamda 5 doz..Yani 5 doza tamamlarsan ömür boyu koruyuculuğu var ama 2 dozda bırakırsan 10 yıl koruyor ve 2. Çocuk için tekrar aşılamaya gerek olmuyor..Yani karar sizin
Ozlemflz Ozlem2904 sağlık ocağı hemşiresi bana 2 doz dedi ama doktor onlara bakma sen dedi sende sormadan asla yapma dikkat et canim
Aylncyln Ben şehir değiştirdim ve sağlık ocağıma gebeliğimi bildirmeyi unuttuk, 23. Haftamdayım pazartesi günü gidebilecem sağlık ocağına anca, aşıyı yaparlar mı yoksa geç mi kaldım bir bilgisi olan var mı acaba