Elfs Kızlar bir şey sorucam bebek doğduğundan itibaren park yatak kullanacaklara ya da kullanmış olanlara sorayım beşiğin etrafına korumalık örgü falan yaptırıyorsun bu park yatağa nasıl bir çözüm buldunuz bebek içerinde kavranmamış boşta duruyor
lentil Elfs bende park yatak aldım ama neden korumalığa ihtiyaç olsun ki. Hiç aklıma gelmemişti korumalık almak
irva Elfs Babynest alıp park yatak içerisine koyabilirsin.Belli bir aydan sonra zaten babyneste de ihtiyacın olmayacak.Park yatakta rahat rahat döne döne uyur.😊
ebooss Elfs park yatak aldım ama korumalığa felan ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum yatağımın yanında duruyor beşiği zaten
denizinnannesi Elfs park yatağın korumaya ihtiyaci yokki canim zaten özelliği Oyle olmasi ahsap olsaydı olurdu dediginiz
Elfs lentil bebekler anne karnında hep etrafına dayanarak yaşadıkları için dışarda da o ortamı istiyorlarmış bir de beni de bakınca bomboş rahatsız hissettirir gibi hissettiriyor beşiklerde sıcak bir ortam oluyor ama park yatak boş gibi oluyor
Elfs irva babynest alıcam zaten de sonrasında da boş gibi sadece beni rahatsız eden bir durum sanırım
lentil Elfs korumalığın amacı ahşap yataklarda bebiş kafasını çarpmasın diye biliyorm. O hissettiğiniz şeyi sağlamak için battaniyeyle sarıyorlar bebişlerin etrafını hatta 5 10 farklı şekilde o anne karnı hissi sağlanıyor
Gunesim1 Elfs bence park yatakta korumalığa ihtiyaç yok. Çarpacağı ahşap sivri köşeler yok. Ayrıca ne kadar az kumaş olursa o kadar iyi. Çünkü o korumalıkların içinde maytlar birikip alerjiye sebep olabilir. Bence korumalı kullanmayın daha sağlıklı