Ceysii01 BusraBilgin Amin inşallah cnm özelde 12 haftada ikili testi sordular doktor gerekli görmüyorum ikiz oldugu icin dedi devlette ise 4 gün önce gittim sormadilar bile hiç zaten yaptirmakda istemiyodum yaptirmadim
BusraBilgin Ceysii01 Ikili testi gerekli gormuyorlar evet ikizlerde canm detaylı ultrason istiyorlar.
BusraBilgin Ceysii01 Doktorunla konuşanı tavsiye ederim kac haftaliksiniz suan gerci yazmışsınız 15 hafta diye 21 de istiyorlar ona gore konuşun isterseniz
Ceysii01 BusraBilgin Sorun şuki 4 gün once doktora gittim simdi devlete en az 20 gun sonra randevu alabiliyorum ve ozamanda zaten 18 hafta girmis olucaz kanunide hiç randevu yok 🥺
BusraBilgin Ceysii01 Haftada gidebilirsin dedi mi doktorunuz detayli ultrason haftalari belli diye biliyorum çünkü ben
Cigdematasoy1905 BusraBilgin bizde keseyi gördük kal atışını dinledik şuan 6 haftalığız. İkiz olsun çok istiyordum ama değil sanırım bişe demedi doktor
BusraBilgin Cigdematasoy1905 olsun cok şükür sağlıklı olsunlar gerisi onemli degil pesine hemen kardes olur Allah nasip ederse ikiz gibi büyürler 😊
Cigdematasoy1905 BusraBilgin bi oğlum var zaten 3 yaşında çok şükür 🤲 ama ikiz olsun çok istemiştim olmadı nasip değilmiş. Bide düşük yaptım şuanki gebeliğimden önce inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım 🤲