Slndfne Merhaba hanımlar Çarşamba günü serklaj işlemi yapıldı duş almak istiyorum ama siz nasıl yaptınız nelere dikkat ettiniz adım atmaya korkar oldum Artık 😔😔😔
Fulyacanferit Slndfne duş alırken serklaj dikisine su girmesi imkansız. Rahime su kaçmaz duş alirken. Bende serklajliyim ertesi gün güzelce yikandimm.doktor seklaji abartma üç tane dikiş normal hayatına devam et dedi öyle yaptım . Pazartesi doğum var nasipse . Sende korkma. İçeriye su kaçması için parmaklaman lazım kuzum😁
Bebegim4 Slndfne haklısın canım bende serkajdan sonra 10 gün girmedim korkuma anlıyorum seni Allah büyüktür ya sabır
Slndfne Bebegim4 inşallahhh canım sabrımızın sonu selamettir Allah çok büyük.Sen kaç haftalıkken oldun bu işlemi şimdi ne kadar oldunuz bir de ikiz olunca daha da riskli diyorlar ondan daha da korkuyorum daha da küçüğüz çok 😔
Slndfne Ben 1 haftada hastanede yattım sürekli Serklajdan önce ordada işlemden önce iyice açılırsa diye korkumdan giremedim zaten şimdi içim pır pır
Bebegim4 Slndfne 21 haftalıkken oldum canım şu anda çok şükür 34 haftalığız rahimde açılma yumuşamayla acil serkaj oldum
Slndfne Fulyacanferit çok korkuyorum daha çok miniğiz doktor hep yat oturmak yasak dedi bi lavaboya giderken bi de yemek yemek için kalkıyorum 😔
Slndfne Hanımlar bir de bi konu saha soracaktım ben hastaneye yattığım günden çıkana kadar damardan dünden itibaren de ağızdan antibiyotik alıyorum ama çok çok afedersiniz sarı akıntım var iki gündür sildikçe peçeteye geliyor neden olabilir bu durum 😔😔
Slndfne Çok teşekkürler 20 haftalığız siz kaç haftalıksınız. Detaylı ultrasonda farketti doktor acil operasyon gerekiyor dedi
Bebegim4 Slndfne yok kuzu tek benim Allah nasip ederse inşallah sağlıkla hayırlı görürsün inşallah erken doğum riskimiz hala devam ediyo bizimki yola koyulmuş bile 😅
Slndfne Bebegim4 inşallah her dk kalbim pır pır nasıl zaman geçecek bilmiyorum Allah yardım etsin inşallah.Yok annesi çok güzel zamanlara gelmiş az daha durur senin minik