Anestezi07 Arkadaşım doğum yaptı giderken çiçek yaptırsam odasına çıkarıyorlar mı bilgisi olan var mı? Yoksa hastaneye göre değişiyor mu ? Bir de çiçeğin bebeğe zararı var mıdır yaptırmasam mı ? 🙄
Clementinee Anestezi07 canım ben evine gönderdim kuzenimin çıktıktan sonra çiçek alerjik bir reaksiyon yapabiliyor anne ve bebek için ☺️
metehaninannesiii Anestezi07 acibadem almiyor ben memorialde yaptım aldilar hastaneden hastaneye değişiyor acobadem odaya cicek almiyor ama taburcu olurken veriyor
DefneRana Anestezi07 ben arkadaşıma gönderdim aldılar içeriye bana gelenleride almışlardı bence hastaneye göre değişiyor hastaneyi arayıp sorabilirsiniz ben aramıştm arkdaşm için
Bebegim- Anestezi07 benim doktorum bunları bastan anlattı. Çiçek alınmayacak, aşağıda bankoda bekletilir almak istersen oradan alıp evine götürürsün çıkarken diye. Alacaksanız saksı çiçeği alın evde bakar hem de aşağıda beklerken sünmez🌸
bahtnurr1 Anestezi07 hastane kabul etmiyo canım hatta hiç bişey kabul etmiyo çikolata faln da çıkarken vezneden alıp gider dediler. Bende evine gidince gönderdim