Sedaa11 Merhaba annelerimize bir sorum olacaktı. Mama konusunda Hipp ve similac arasında kararsız kalıyorum tecrübelerinize dayanarak hangisini önerirsiniz gaz ve kabız yapmayan bir marka olması lazım.
balbebek412 Sedaa11 ben ikisini de kullanmadim ama ilk 9 ay sma, sonrasinda bebelac gold kullandim. İkisinden de memnun kaldim ve gaz problemi cok yasamadik. Gece anne sutu, gunduz mama veriyordum. Belki fikir olur ve ustte kalsin diye yorum yaptim 🤗
Burcu4135 Hipp kullanıyoruz bizde. Gaz yapmayan mama olduguna asla inanmıyorum. Bütün mamalar gaz yapıyor önemli olan hangisinin az yaptıgı :)
Burcu4135 Sedaa11 46 günlük bebegim. İlj 1 ay aptamil premature mama kullandık cünkü bir tek aptamilin premature maması vardı. 1 aylık olunca doktorumuzun tavsiyesiyle hipp e gectik aslında ben golden goat istiyordum keci sütü anne sütüne en yakın süt. Doktorumuz hippden memnun kalmazsanız ona gecersiniz dedi. Memnunum hipp den ama kızım bi kaç gündür ictigi sütü geri cıkarıyor sütten mi bilmiyorum kontrolde soracagım doktorumuza. Bu arada kendi sütüm cok az o yüzden mama kullanıyoruz dogdugunda da ememedi cok küçük oldugu icin hala ememiyor. Bu arada Hipp kabız yapmıyor.