Esrarak Dr'um perinatoloji bölümüne yönlendirdi ve randevu aldım bu herkesin yonlendirildigi bi bolum mu yoksa belirli hamilelikler icin mi geçerli giden varsa bilgi verebilir mi
mom32 Esrarak Canım genellikle riskli gebelik oldugunda yönlendiriyorlar.Riskli gebelik demek perinatlji
Minikmucizem1 Esrarak benim bebisin böbregnde buyumé war die göndermişti doktor allaha Şükür bişey cikmamsti
Sedaades Esrarak Esrarak Esra canını hiç sıkma, riskli gebelikle alakası yok. Benim eşim doktor, perinatolog bir önlemdir, bi sorun yok ancak biz de gideceğiz. Emin olmadığınız bilgileri paylaşıp insanların canını sıkmamaya özen gösterin lütfen.
AyseFahriYalcn Esrarak canım genelde riskli gebeliklerde bakıyorlar ayrıntılı inceleme yapıyorlar ama yüksek tansiyon gibi ennede olan sıkıntılarda da yolluyorlar merak etme doktor bebekte bişey görse söylerdi zaten
Emreninannesi Sedaades her doktor yönlendiriyor canım, benim de doktorum yönlendirdi çok şükür birşey çıkmadı.. zaten riskli gebelik olsa sonuç temiz çıkmaz dimi... Genel bir uygulama korkma sen
gonulcelen Esrarak normal cnm yönlendirmesi detaylı ultrason yada ayrıntılı diye hep bilinen tarama için uzmanına yönlendirmiş en doğrusu uzmanı yapması bebeğin herşeyini tek tek inceliyor
gonulcelen Esrarak bnde gittim 23. Hf uzun uzun bebeğimi izledim. Perinatolog demek riskli gebelik için degil kadın doğum doktorunun uzmanlaştıgı bir bölüm.için rahat etsin doktorun bilinçli biriymiş ki perinolog diye uzmana yönlendşrmiş
Esrarak Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. içim rahatladı resmen allah herkesin evladını sağlıklı sihhatli doğmasını nasip eetsin..
Hgemr Esrarak ayrıntılı ultrason için yönlendirmiş olabilir drunuz,20-24.haftalarda yapılıyor ayrıntılı ultrason. Bebeğin organları detaylı inceleniyor.
Meyland Esrarak yüksek riskli gebelik bölümü ama detaylı ultrason içinde riskli olmayan hamileleride yönlendiriyorlar cnm. Kaç haftalıksın? Doktorum 20. Haftada beni yönlendireceğini korkmam gerekmediğini bütün gebelere olduğunu söyledi. Perinatolog a yönlendirmeside daha iyi bence. Sonuçta özel eğitim alıyorlar. Beni yönlendirmese kendim bulup giderdim mutlaka
Meyland Esrarak anldım cnm. Kan uyuşmzlığı ile ilgili bilgim yok. Sen rahat ol onla alakalı olsa derdi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻
Nickimyokkibenim Ben takiplerimi perinatplogda yaptırıyorum cnm ikiz gebelik olduğu için evet riskli gebelik uzmanı diye geçiyor ama hiç korkma her dr belli bir zamanda bir kere perinatalogun görmesini istiyor Zaten ayrıntılı usg yi de en iyi perinatologlar yapıyor o yüzden yönlendirmiştir drun çok iyi olmuş yani iyice içine siner böylece
Aygulyukselaydemir Esrarak ben yarın gidicem bebekte risk çıktı karnında sıvı oluşumu olduğundan Perinatoloji uzmanına yönlendirdi... bu bölüm riskli gebelik için Detaylı ultrasona hiç girmediyseniz zaten detaylı için yönlendirmiştir...