Öncelikle şunu söyleyeyim kızlar hiç kolay bir doğum geçirmedim 2 tane cerrah 1 ebe girdi akşam 5te dk 1 sancım vardı dayanilcak gibi değil epidural yaptırdım ve bu sıra da 6cm açıklığım vardı 8 cm oldu bi yarım saat icinde doğum haneye gittik bebegin yüzü benim karin tarafina bakıyormuş eğer ki popo tarafına baksa çok çabuk biterdi dediler ama öyle olmadı aksam 8bucuga doğru doğum yaptım ama çocuk kanaldan yüzü ters çıktığı için o da bende çok yoruldum doğum sonrası herkes çok zorlu bir doğumdu dedi iki dr da yardimci doçentti hocaların en zorlu doğumu oldu vallaha bnde sizle bir doğurdum dedi adam bebeğinde benimde durumumuz gayet güzel sağlıklı herşey yolunda bi tek sütüm gelmiyor şimdilik ve tek problemimiz bu olur inşallah 🙏🧿🌸 ağrı esiginiz düşükse ve normal doğum düşünüyorsanız kesinlikle epidural olun kızlar ve vakit gecirmeden olun bnm gibi sanciniz dk 1e düşünce değil 😇 tüm zorluklara rağmen dogumhaneden birlikte çıktık hiç yanimdan ayirmadilar onun kokusu yüzü dünyaya bedel rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏😇🧿🌸