Leylayz Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum 24. Haftadan sonra idari izne ayrılmayı düşünüyorum ve bu covitten dolayı doğuma kadar çalışmamayı düşünüyorum, böyle olunca doğumdan ne kadar süre sonra işe başlamam gerekecek.
Elfs Leylayz normal ayrılış yapabileceğiniz hafta var ya doktordan çalışabilir diye belge almanız gereken hafta eğer çalışıp o haftayı doğumdan sonraya devredecekseniz tabi yine o haftada çalışmanız gerekiyor yoksa doğum izninden kesiliyor ya da rapor alacaksınız
Teacherandmom Leylayz idari izin süresi 24-32 haftalar arasında oluyor.32. Haftadan sonra isterseniz rapor alıp doğum izninizi erken baslatabiliyorsunuz . Ama ben 37 ye kadar calisirım derseniz de 37 de zorunlu olarak doğum iznine ayırıyor devlet sizi
muallimehanimmom5 Leylayz ben okulların açılmasıyla 27. Haftamda idari izne ayrıldım 32. Haftamda da çalışamaz raporu alıp iznimi devam ettirdim 34. Haftam bitiyor gönül isterdiki 37. Haftaya kadar çalışıp doğum sonrası bebeğimle daha çok vakit geçireyim ama korona yüzünden kendimi ve bebeği tehlikeye atmak istemem. Hamileliğim boyunca eve kapandım kimseyle görüşmedim korkudan 🙄 son aylar tehlikeye atmadım lise de öğretmenim bide sınıflar kalabalık felan 🤷🏻♀️Bakalım sadece 8 hafta doğum izni Kalacak doğum sonrasına ne yaparım bilmiyorum
Leylayz Bilinmezinannesi tamam canım normalde 32.haftada ayrılınca 8 hafta oluyordu, hani idari izin de olduğu için acaba azalıyor mu diye düşündüm
Bilinmezinannesi Leylayz hayır canım azalmıyor 2 ayın üstünede heyeti bilmiyorum ama 3 hafta saglık ocağı rapor veriyor
Nazoo_00 Benim de öyle olacak ama iki ay çok az. Raporla uzatabilir miyim diye düşünüyorum. Sonra da heyet raporu. Iki aylık cok kucuk 😔
Bilinmezinannesi Nazoo_00 3 hafta saglık ocagı rapor verıyor ama heyet sözleşmeli öğretmenler için kadroya geçişi uzatıyor
C-12 Bilinmezinannesi sağlık ocağından alabilir miyiz rapor ? Doğum sonrası deyince veriyorlar mı bilmiyordum 🙂
mehtapyilmazturk Nazoo_00 sağlıkla gelsin bebişiniz, fizik tedaviden uzun süreli rapor alabiliyorsunuz bir tanıdığım öyle yapmıştı 🥰
Sh_erdogan Nazoo_00 sizi çok iyi anlıyorum. Bizimde bebeğimiz plansız oldu ve yeni evliyiz. Allah kredinizi ödeme kolaylıgı versin insallah bebişlerimiz nasibiyle gelsin❤️🙏🏻
Leylayz Elfs Ben 32.hafta çalışmayı düşünmyorum Corona baya arttı, o yüzden doğum öncesi ne kadar evdeysem iyi olur diye düşündüm
Elfs Leylayz ya doğum öncesi 2 ay izininizi kullanacaksınız ya da rapor. İnsanları bu konumda bırakmaları da çok saçma zaten sen 6 aydan sonra verdin bu idari izini aynı risk devam ediyor son 2 ayı neden böyle yapıyorsun ki anne bebekten bebek anneden mahrum kalacak bu şekilde anlamıyorum ya
Leylayz Elfs aynen öyle en azından doğumdvn sonra bebekle vakit geçirme vaktimiz olsa ama süreler çok kısıtlı kimimiz ücretsiz izin kullanmak zorunda kalacak kimimiz kullanamayacak