Asyapolat80 21 haftalık hamileyim geçen hafta sütyenimde daha önceden oluşmuş sarı bir akıntı gördüm. Geçici bir şeydir dedim üstünde durmadım ama şimdi tekrar sütyenimin iç kısmı baya sarı olmuş bir şey akmış oraya belli ne olabilir bu🥺
Papatyanne33 Asyapolat80 bende de o zamandan beri devam etti şuan 36 haftalık oldum halen var ama normal
Derya Asyapolat80 ilk gelen süt bir adı var onun ama tam hatırlayamıyorum şansınız varsa onu buzlukta saklayın ve bebek doğduktan sonra ona verin diyorlar en faydalı yeridir sütün🌸
EceDrn Asyapolat80 benimde 19 da başladı canım hala da devam ediyor doktoruma sordum normal süt kanalların aktif hale geliyor dedi 🤷🏼♀️
Derya Sezensezen evet gelen sütü buzlukta 6 ay saklayabiliyorsun bunu bebek doğduğunda da yapabilirsin sütün fazla gelirse sık üstlerine tarihini yaz ve buzluğa at sakla ama şuan gelen sarı süt vitamin ve mineral açısından en zengin süt bu kısmı muhakak bebeklere içirin diyorlar o yüzden sakın sıkma ama gümüş kapak kullanarak biriken sütü sakla ve bebeğine içir🌸