Seval1995 Merhabalar 5 haftalik hamileyim 3. Gebeligim kasiklarim çok ağrıyor diğer ikisinde hiç olmadı neden acaba?
Ezom Seval1995 öncelikle hayırlı olsun inşallah canım yaşlari nee cocuklarin bide kızmı erkekmi benimde 3 geberiliğim sanki ilk defa gebe kalmişim uykunm yok her yerim ağiliyor resmen ölüyom🤭🤭🤭
Fnen Seval1995 tutunmakta yada yerleşmekte zorlanıyor olabilir doktorunuza sorup progestan alın istersiniz
Seval1995 Ezom teşekkür ederim bir kızım bir oğlum var bende heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki . Aman ağrılar kötü tabu diğerlerinde olmadı gi için oksursem hapsirsam kasigima batıyor bişey sancı gibi tuaf
Ezom Seval1995 ay canım bu daha başlagiç yani herkez diyor 3 cü gebelik cok zormuş inanki öyle zati hayırlısiyla kuçağinaza alırsiniz inşallah dikat et kendine cocuklar büyükmü
Ezom Seval1995 öylesine merak ettim canim benim kızım 6.bucuk yaşinda oglum ise 5.buçuk ve gene hamileyim allah yardimcimiz olsun inşallah
Seval1995 Fnen teşekkür ederim daha muayeneye gitmedim henüz ama doktora mesaj attım olabiliyor bazen yazmış yinede korktum suan
Fnen Seval1995 içinizi ferah tutun, benim daha ilk gebeliğim ama annemin bir sözü var, hepinizde farklı acılar farklı şeyler yaşadım her gebelik bir olmuyor
Seval1995 Fnen gerçekten de öyle heralde de 3. Gebeligim ikisinde ben boyke kasik ağrısı ve bel ağrısı yaşamadım sanki Karnım burnumda