Smyrayldrm Beybiik cok degil ama su gbı kayıyor sankı 16+6 oda 3. Gebelıgım cnm arada hısedıyrm gbı ama pek anlamıyrm 🤰🙋♀️
BesteKc Beybiik ben de 16+5 im bugun 🌸🌸 bazen hissettiğimi sanıyorum ama gaz o yani kesin 😂😂 zayıf da değilim göbeğimde yağ var ben 20-21 den önce hissetmem ….
Beybiik Ela532 normalde bende damar atması gibi bişile roluyordu ama iki gündür oda olmuyor merak ettim sadece sormak istedim
Ela532 Beybiik şuan hareketleri düzensiz olur canım bir gün hissedersin bir gün hissetmezsin 20 haftadan sonra daha çok belirgin oluyor 🥰
Pirayeada 19 haftalik hâlâ hissetmiyorum doktora gidince diyorum hareketsiz mi bu bebek diye o da gülüyor daha çok küçük diyor
Beybiik Hımm demekki hep aynıyız bende bazen anlıyorum bazen hiç olmuyor ister istemez Bi korku salıyor beni
Beybiik BesteKc aynıymışız bazen karnım var şiş oluyor bazen yok gibi değişimden değişime uğruyorum sanki belki benimkide gaz olabilir inşallah hissetmemem de normaldir.
kartanesi02 Beybiik ilk hamilelikse çok zor 19. Haftaya kadar hissetmedim ben şuan 2 hamileliğim 15. Hafta çok az hissetmeye başladım