elifhdk 31+3’te nefes darlığı çekmeye başladım iyice uyuyamıyorum sizde de oluyor mu böyle anneler ? 🥴
Ezgbab 35+2 nefes darlığı üstüne burun tıkanıklığı yaşıyorum.Allah kimseyi nefessiz bırakmasın. nabzınızı ölçüyor musunuz kaç çıkıyor acaba.
elifhdk Ezgbab burun tıkanıklığım ilk günden beri var maalesef benimde. Amin inşallah canım, hayır ölçmüyorum genelde tansiyon ölçümü yaptırıyorum normal çıkıyor çok şükür ama akşamları inanılmaz hızlı atıyor nabzım
Helpmee elifhdk neyse buradakiler bana bir nebze unut oldu Ağır bir covit geçirdim 29 haftalığım ve yaşadıklarınızı yaşıyorum demekki haftamdanda kaynaklı olan bişeymiş
elifhdk Helpmee çok şükür sağlıkla atlatmışsın sıkma canını hiç nefes darlığını hepimiz yaşıyoruz sanırım ben boğuluyor gibi oluyorum sabaha karşı
Hikari Nefes darlığı burun tıkanıklığı ne ararsan var bende 😂 çok şükür bi haftadır rahatladım ama bebek aşağı inmeye başladı 🥰
elifhdk Hikari al benden de o kadar 😁 benim bebek yukarı doğru düzgün hiç çıkmadı ki hep ortada takılıyor gibi 😁
elifhdk Helpmee Rabbim şifanızı versin inşallah tez zamanda kurtulursun bu illetten canım korkma güçlü ol Allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermez unutma 🤲🏻🌸🥰
tirtilinannesii 2 günlük bir anne olarak yazıyorum kızlar sizee hepsii geçiyor “2 günde mi anladın?” Diyebilirsiniz ama anladım valla ☺️❣️