depsizoo Ankara, istanbul, antalya, izmir hariç. Uygun derken kirası açısından uygun 😁 yaşanabilcek, her türlü insan tipi olan en güzel şehir hangisi? Yani kısaca izmir istanbul yada antalya gibi olcak ankara gibi olmayacak.
busranr06 depsizoo ben Ankara da yasıyorum daha önce istanbul Sarıyer’deydim uygunlugu acısından nasıl bilmiyorum ama eger İstanbul dısında bir yer tercih edebilseydim ya diyarbakır ya da urfayı tercih etmek isterdim
Bilge-ece depsizoo ben mersinde yaşıyorum Mersin bu pahalı liga rağmen en uygun şehir bence. Kiraları da uygun. Kardeşim evlenecek ev tuttular 3+1 1300 e tuttu aylık mesela dogalgazi var ebeveyn banyosu var. Tabi semtine göre de değişir.
sheyda1991 depsizoo samsun ve sinop karadenizde gelişmiş yerler ancak tabi ki oranında sahile yakın kesimlerinde fiyatlar malum :) içe gittikçe de şehirleşmeden biraz uzaklaşmaya köy hayatına yaklaşmaya başlıyorsunuz. Muğla, bursa, tekirdağ.. aklıma gelen bunlar
blueberyy00 Bilge-ece ya gerçekten çok uygunmuş bizim burda 2+1 kutu kadar evler 2000-2300 den assagi değil 🤦🏻♀️
Ilkmeyvem sheyda1991 Bursa da kiralar kötüsü 1.500 den başlıyor ve inanılmaz Arap var 🤣 ki ben Nilüfer bölgesinde yaşıyorum Kuvvet’li Arap doldu buralar
BusraTass Kesinlikle Samsun. İnan çok güzel bir şehir hem muhafazakar hem sosyete kesimi var. Deniz var😍 kiralar iyi fena değil oturmak istediğin yere bağlı
busranr06 03264231 öyle mi bilmiyorum valla ama insanlarıncandan yemekleri on numara kuaförler ucuz sıcak memleketler yani seviyorum
Emine9335 İzmir kira açısından çok pahalı yeni yasadigimiz deprem dolayısıyla çoğu ev ya yıkıldı ya yıkılacak o yüzden ev kıtlığı var ve kiralar neredeyse X2 hem kiralar hem satılıklar. Onun dışında bence ulaşımda pahalı trafiği de artık berbat. Güzeldir sakindir iyidir ama hem çok kalabalık hem çok pahalı. İki kişi calistigimiz çoğu şeyi ailelerimiz tamamladığı halde ay sonu zor geliyor
03264231 busranr06 tabi orası öyle haklısın da ben ucuzluk olarak demiştim malum son günlerde hep ekonomi insanın aklına gelen şey
Aselinkooo Nereye gidersen git pahalı canım yapacak bişey yok uygun yerlerde var tabi ama merkeze uzak misal. Çok iyi değil. Markettir pazardır uzak. Bi yere gitmek için yol katetmen gerek. Merkezde güzel manzarası olsun bide uygun olsun dersen o iş yaş.