Kelebekkannesi Kızlar normal doğum yptım. Dikişlerle ilgili ne önerirsiniz? Acısı ve daha çabuk ıyılesmesı için neler yaptınız ya da ypıyorsunuz? Doğum hıkayemi sonra paylaşacam. 20 ekim de kızımı dünyaya getırdım.🖤🙏🏻
mucizebebek03 Kelebekkannesi gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini inşALLAH çok sevindim senin adına 🥰🥰ben kırmızı iğne kullanmıştım 3 4 güne toparladım cnm o batikondan daha etkili
iki_prenses_annesi Kelebekkannesi canım benim öncelikle gözün aydın olsun 🌺 eczaneden sarı su al her gün her lavaboya gittiğinde ılık su ile yika mutlaka ama hiç ihmal etme faydasını görürsün mutlaka . Batikonu da ihmal etme geçer Allah’ın izniyle 🌺
Cerensultan Kelebekkannesi acısı derken acimamasi lazım diye biliyorum ama yani benim acimiyordu ılık su ve amua temizleyin biraz iyi geliyor
Iscn Kelebekkannesi bol bol batikon sür ve her wc den duştan sonra saç kurutma makınasıyla kurula ıslak kalmasın ben sadce bu ıkısını yaptım 3. Gün Gittim dotorum çok güzel bakmışsın dedi bende hiçbşr sorun yaşamadım hemen iyileşti 😇
Kelebekkannesi Ve bende basür var dikişlerim basüre kadar atıldığı İçin çok agrım oluyor oturamıyorjm . Aynı durumu yaşayan var mı ?
Kelebekkannesi mucizebebek03 saol canım Allah razı olsun inşallah 🙏🏻 kırmızı iğne ne oluyor canım benım doktor batıkon yzdı
Kelebekkannesi iki_prenses_annesi saol canım Allah razı olsun inşallah 🙏🏻 kullanıyorum inşallah tez geçer
Kelebekkannesi Cerensultan canım bende basür vardı dikişi basüre kadar atmışlar basürğm agrıyor yani oturamıyorjm
Xxaa Kelebekkannesi canım ben ilk doğumda bilmiyorum az az sürüyordum korkuyordm değdirmeye sonra her tuvaket sonrası hem pedime döktüm hemde direk şişe ile ucundan döker gibi yaptım orama arkadan doğru sonra hemen yumuşamadı yoksa bi hafta boş yere afedersin kıçımın üstüne oturamamıştm boş yere 😄
mucizebebek03 Kelebekkannesi sağlık ocağı doktorun yazar cnm istersen yada eczaneden direk alabilirsin dikişler için kırmızı iğne dersen verirler böyle küçük seruma karıştırılan ampul oluyor yaa onun gibi küçük ampullerde kırmızı oluyor cnm üst tarafını kırıyorsun elinle yada bıçakla bi şırıngayla çekiyorsun kan gibi zaten☺her lavabodan sonra şırıngadan az bi şey dikişine sür sen bile anlamayacaksın ne kadar kısa sürede iyileştiğini 🥰🥰rabbim şifa versin inşALLAH 🤲🏻❤🦋💙
35lavanta Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyüsün ❤️ Benim doktorum ağrı kesici vermişti birde bi pet şişede bir ilaç vermişti gazlı beze döküp 10dk tutup gazlı bezi atıyordum ilaç ne hiç bilmiyorum ama o baya iyi gelmişti
Zemzem01 Kantaron yagi sür sürekli ağrıyı sizi alır çabuk kapanir yaran allah anali babali büyütsün bu arada canim