busraa35busraa Dün gece üstüne yatmışım 29+6 dayım. Bugun sabahtan bu yana cok az hareket hissettim ki normalde kıpır kıpır olan kızım🥺 başına böyle bir şey gelen var mı, içimi rahatlatın🥺
Dmlkdr busraa35busraa bence korkmayın bende sizin gibiydim nerdeyse 3 gündür çok çok az hissettim doktor çok normal uyuyor olabilir hareket etmesi yeterli az veya çoku şimdi takip edemezsin 30-32 haftalarda düzenli hareket etmeye başlar dedi korkup ultrasona girdim herşey normaldi dua edin solunuza yatmayı deneyin kendınızi yormayın çok günü günlerini tutmuyor malesef
ebruzb busraa35busraa günü gününe aynıyız. Benim de bazen çok hareketli bazen çok sakin dün randevum vardı doktoruma sordum uyku periyotları değişebilir günde 10 hareket hissediyorsanız şuan bizim için yeterli dedi
alparslanannesii1661 busraa35busraa ay 36 yim bu benimki doktor cok sukur bi sorun yok dedi ama azaldi hareketleri ara ara oluyor sanırım yinede icime kurt düşüyor rahat uyuyamıyorum
anneyimmm_ O haftada benimde bi azalmıştı çok korkuyorsan bi acile git ama sol yatıp tatlı yemeyi denedin mi
busraa35busraa anneyimmm_ denedim bir iki defa attı tamam, bu saat oldu uyuyamadım, ve normalde yattığımda hep oynardı bana mısın demiyor🥺
busraa35busraa Dmlkdr sabahtan beri atıyor kıpırdıyor çok şükür, nasıl korkuttu beni minnak ama :) yasaya yasaya ogrencez ilk olunca boyle tecrubesiz oluyoruz demek:)
ggul01 Benimde haftam sizinki gibi bende iki gündür az hissediyorum ama fark ettim iki gün dinleniyor sanki iki gün çok hareketli sizde bebeğinizi dinleyin ama genede içiniz rahat etsin diye doktorunuza soradabilirsiniz
busraa35busraa ebruzb bakalım minnaklarımız ne zaman doğacak😍❤️ Doğru demek ki çünkü bugun de fazla hareketli. Korkuttuğuyla kaldı :)
busraa35busraa alparslanannesii1661 ister istemez korku sarıyor, artık az kalmış sizin, allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍
Melek3 busraa35busraa benimde 12 defa hissettim günde 16 saatte 🤷 doktora gidemedim ama korkmayın 😊 karnın üstüne yatmaya bende yatıyorm halen ve 36+4 haftalıgim ☺️
busraa35busraa Melek3 nasıl alışcaz bakalım yan yatmaya, sahi Sizin bişi kalmamış artık, allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin😍
Melek3 busraa35busraa alisilmiyor İnanki hep sağa hep sola yatınca da boynunuz ağrıyor artık yuvarlanıyorm ben 😅amin inşallah taş çatlasın son 24 günüm☺️
ebruzb busraa35busraa aynen benimde mesela bir gün çok hareketli ve sertse ertesi günü gayet sakin arada bir pıtpıt vuruyor😂 yorulup uyuyor dinleniyor galiba 😂
incisu busraa35busraa benimde 28. Haftam bitmek üzere bizim kızda bi gün çok hareketli bi gün az hareket ediyor bugün durgun sabahtan hissettim sadece bide su içince oynuyor bende kafama takıyorum bu durumu