tatliayminaninannesi Black-34 25 bin TL liste fiyatlarıymış. Eğer gidip görüşme yaparsan ve bende rica edersem bence 23 bine falan iner diye düşünüyorum en az 😅
tatliayminaninannesi Black-34 hayır canım ne ölmesi😅 ekibi ve kendisi baya iyiydi hastane de çok donanımlı
Black-34 tatliayminaninannesi Tamamdır takip ettim kendisini ☺️🤗🤗Kesin olacağım çünkü bende güvenilir doktor arıyorum en azından birileri önerince insan daha az korkuyor
Black-34 tatliayminaninannesi Tamamdır çok teşekkür ederim ☺️ instagramdan takip ettim kendisini kullanıcı adım elifshnm96 instagramda inş doğumdan sonra hemen görüşürüm 🤗🤗🤗🤗
Hatice-Cihan Black-34 ben sıcak bakmıyorum öyle operasyonlara bir yılda kendi azmimle 30 kilo verdim ben bence verebilirsiniz hem belli bı kilonun üstünde olmanız gerekiyo diye biliyorum 100 den asagiyi yapmiyolar heralde 🤔
Babymoomy Black-34 onda ters etki yaptı heralde ilk tüp mide oldu 130kilo ile girdi 30kilo verdi sonra yeniden aldı 6sene sonra yani geçen send yeniden oldun 170ile girdi 25kilo verdi geri aldı
Tuba_2013 Black-34 ilk hastaneden çıkmıştım 8 kilo vermiştim ilk ay da 20 kilo vermistim toplaminda 75 kilo felan verdim