matildaaa Kızlar daha önce kanal tedavisi yaptırdığım diş ağrımaya başladı. 24 saat oldu geçmedi. Ağrım çok arttı. 36 haftalığım. Dişçiye gitsem bişiy yapabilir mi sizce
minikkoalammm matildaaa hiç birşey yapmıyor kuzum sdce parol veriyor aynı durum bende de vr haftalardır çekiyorm doğurana kdr sıkıcan dişini diyor 4 sene önce kanal tedvisi oldum diş etlerm apse yaptı bütn dişlermi vuruyor kaplamalarm vardı çıkarttm takmayalm iyileşsin dedi kaldık böylr
minikanneyaso matildaaa 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat 1 çay bardağı üzüm sirkesi Bu üçünü bir cezvede karıştır biraz ılık olana kadar ısıt ama öyle yakmasın yani 5 dakika gargara yap bunu 2 kere yaparsan inşallah bir şeyin kalmaz bi dene bakalım
Sbdbdbsh matildaaa valla canım seni çok iyi anlıyorum geçen hafta 3 gün çektim gece gündüz ağlıyordum ağrıdan doktorum bana iltihap hapı verdi çok Şükür kullandım geçti
matildaaa minikkoalammm yapma ya. Nasıl dayanacağım ben aşırı agrıyor 😭 kanal tedavisinde sinirler ölmüyor mu bu nasıl agrıyor onu da anlamıyorum zaten
minikkoalammm matildaaa kuzum parol iç o rahatlatır bende çok şey denedim parolla anca ağrsı kesildi 2 kere gittim diş hastanesinin aciline kırmzı kutu parol yazdı müdahale edemiceklerni söyledi anestezli işlem gerekiyor anestezi de bebeği etkiler doğumdan sonra gel dedi bende 7 aylık hamileyim ilk ve son ayda müdahale etmiyorlar parolun renkleri vr her rengin özelliği ayrı sanırm eşine aldır hemen kesiyor geceler zehir oldu bana seni çok iyi anlıyorm benmde bütn dişlerme vurdu ağrısı günde 3 4 tane parol içiyodm şimdi biraz dha iyiyim
matildaaa minikkoalammm sağol cnm yarın gideyim o zaman. Evde karanfil buldum bunu ezdim bastırıyorum
Mom3834 Kanal tedavisi tamamen bitti ise düzgün yapılmamış olabilir agrı devam ediyorsa. Bence gitmenizde fayda var. Karanfil sıkıntınızı çözmez, sikayetinizi arttırabilir. Parol dısında siz bir şey yapmayın ve direk diş hekimine gidin..
Zhra4242 matildaaa Valla artık alıştım gerçekten başından beri çekiyorum bu ağrıyı bazen dayanılmaz oluyor ama napıyım Allah başka dert vermesin
matildaaa Mom3834 gittim doğumdan sonra gel çekelim o dişten hayır gelmez dedi devletin acilindeki doktor :(
matildaaa minikkoalammm canım özeldeki ilaç bile veremem dedi hamileye. Doğumdan sonra gelin dediler. Devletin aciline gittim parol ve doramycin (antibiyotik) verdi. Hamilelere uygun dedi. Kadın dogumcuma da sordum kullanabilirsin dedi ama agrım hala var. Kesilmedi
matildaaa Zhra4242 ilaç kullandınız mı ben dayanamadım başladım. İlaçtan önce karanfil yağı denedim ama pek kesmedi. Baya şiddetliydi
Zhra4242 matildaaa Ben de gargara karanfil yağı tuzlu su sirkeli su herşeyi denedim bir müddet sonra hiçbirisi fayda etmiyor 1 g antibiyotik kullanmıştım ben genelde hep parol içiyorum ben az da olsa dinlendiriyor bari ama 40 çıksın gidecem dişçiye inşallah o değil ağzımda diş kalmayacak 5 tanesi çekilcek
Mom3834 matildaaa çürükse olabilir ama yine de başka yere özellikle özele muayene olma şansınız varsa olun belki kanal vs ile kurtarılır.
matildaaa Mom3834 doğumdan sonra gideceğim artık. İnş dürüst olur da, Yapılabilecek bişeyse kanal yoksa çekim yapsın artık. Kabullendim. Normalde de hep fırçalayan biriyim. Nasıl benim dişim çekilecek duruma geldi hayret ediyorum