Anne3434_ Merhabalar İstanbul’a çok olmadı geleli doğumu özelde yapmak istiyorum hangi yakada olduğu önemli değil fiyatı çok uçuk olmayan memnun kaldığınız hastaneler varsa yazabilir misiniz lütfen ☺️
irem_altun74 Anne3434_ Güneşli Özel Erdem Hastanesi 100 lira muayne 1.5 sene önce sezeryani 1.500 e yaptım bu sene de 2 falandır 🥰 daha sormadım canım
Babymoomy Anne3434_ ist Avrupa yakası Avrasya Gop 4000bin normal doğum 2.doğumum olacak bu hastanede çok memnunum Zeytinburnu şubesi da var orası da güzel
Goncatrhn Anne3434_ Anne3434_ istanbul güngören özel hastanesi cok iyi canim yengem 3 tane dogum yaptı filiz bilgin hanim var o iyi bi doktor fiyattida hersey dahil 2400
Sulegorkemakyol Anne3434_ istambul ümraniye erdem hastanesi muane ücreti 140₺ sezeryan 2.500₺ suit oda istersende geceli artı 600₺ kızıma hamileyken hem doktordan hemde hastaneden memnun kaldığım için şimdi oğlumun doğumunu orda yapıcam inşallah
irem_altun74 Anne3434_ veredebilirler ben gittiğimde sorarım istersen bemde oraya gidiyorum 🥰 kaç haftaliksin
Anne3434_ Babymoomy çok teşekkür ederim ama 4 bin şuan için bize biraz çok daha uygun fiyata memnun kalınan varsa önceliğim onlar olucak ❤️
Anne3434_ irem_altun74 çok sevinirim ya 24 haftalığım şimdi ama hiçbir yeri bilmiyorum istanbulda daha sabit bir doktora bile gitmiyorum iyice tedirgin olmaya başladım
Babymoomy Anne3434_ hastane Derindere orda da fiyatlar uygun Gop başarı hastanesi geçen sene Eylül ayında ablam 2800normal doğum yaptı
Anne3434_ Goncatrhn çok teşekkür ederim ya bende bunu eşime bi söyleyim baya sevinecek hep araştırdığımız hastaneler 5 6 bin dedi fiyata çok üzülmüştük