Busra333 Kızlar biz 1 aylık olduk bundan sonra geceleri istediği kadar uyusa bile mi uyandırmayacağım uykusundan emzirmek için 😊
gamzosgamzos Busra333 daha cok kücük ilk 3 ay 2 3 saatte bir 6.aya kadarda en gec 4 saatte bir beslemelisin canım yani bizim doktorumuz oyle onermisti 😊
Nnefri999 Busra333 banada doktor öyle demişti ⅘ haftadan sonra uykusundan etme Acıkınca uyanır diye.Sık sık uyandırınca sonra agresif oluyorlarmış
KbrAtbs Busra333 Bizim doktorumuz artık uyandırmana gerek yok o acıkınca kalkar dedi ve bende öyle yapıyorum. Şu an 46 günlüğüz ve kızım 4-5 saat arayla acıktıkça uyanıyor. Artık ne gece ne de gündüz ben uyandırmıyorum 🤗
Busra333 Nnefri999 Hadi ya doktorunuz çok güzel söylemiş çünkü bizimkisi de hep sinirli mutsuz çünkü tam uyuyor biz de uyandırıyoruz sonra uyuyamıyor umarım benim doktorum da sizinkisi gibi der. Ben de uykusuzluktan ölüyorum
Busra333 Dilekcnkn Anladım canım ama ben de yedi 8 saat uyusun demiyorum en azından dört 5 saat aralıksız kaldırmasam olmaz mı
Haticeozensen Benim bebğimde 40 günlük oldu yaklaşık iki haftadır falan 4 5 saat olunca kendi uyanıyor kilo alımı iyi bez atımı da iyi olunca uyandırmıyorum ama önümüzdeki hafta doktor kontrolümüz var yine de bi sorucam iyi mi yapıyorum kötü mü diye
Busra333 Haticeozensen Ben de onu sormak istemiştim aslında canım tabii ki de bebeği 8 saat uyuyorsun istemiyorum ama dört 5 saat en azından o da ben de uyusam çok iyi olacak
Dilekcnkn Busra333 Daha çok küçük zaten kendisi kalkar . Ama uzun bir süre kadar gece 2-3 kez kalkacak 😊
Haticeozensen Busra333 inanın kesintisiz 4 saat bile kafayı o kadar rahatlatıyor ki ilk 1 aya göre daha dinç oluyorum gündüzleri
Busra333 KbrAtbs ay ne güzel bende bugün doktoruma gittim 3 aylık olana kadar 2-3 saatte bir uyandır dedi offff 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Busra333 Haticeozensen dimi yaaa bende zaten en azından 4 saat kesintisiz uyumak istiyorum aama doktoruma gittim bugün 3 aylıkmolana kadar 2-3 saatte bir uyandır dedi offfff
Erez Busra333 Dun gittim doktora ilk kizimda kilo alimi ve sutum azdi uyadirdim bir sire sonra 6 7 de bile 3 satte bir kendi uyaniyodu iskenceydi 2. Kizimda kilo alimi iyi sutum de olunca doktor 4 4.5 saate acikinca kendi uyanir dedi ve ben dun ilkkeeeez uyudum kendi uyandi geve 1 de emdi 6 da uyandi eger kilo alimi senin sutun iyise acikincq kendi uyanabiliyosa uyandirma bence