Hamisannesi Merhaba kızlar size bir sorum olacak bugün vajinamin şiştiğini hissettim 28+4 deyim acaba sizdede böylemi ama agri yok arada kasılmalarım oluyor
Semy Hamisannesi şişme değil de şekli bi tuhaflaştı. Moralim bozuluyor gördükçe. Böyle sarkmış gibi anlayamadım yani neden oldu. 34+2 yim ben.
Anne3434_ Hamisannesi Kasılmayı bilmem ama benim ilk hamileliğimde de aşırı şişmişti şekli değişmişti resmen bunda da 24 haftadayız yine değişti şişti ve ağrıyor sürekli 🤦🏻♀️
Anne3434_ Semy maalesef sanırım genelde hepimizde oluyor ilkinde olmuştu ikinci hamileliğim bunda yine oldu ya
Semy Hamisannesi beni çok rahatsız etti ya görüntüsü 2-3 gündür bunu düşünüyordum bende neden böyle oldu diye. Kararma var bide resmen sinir oluyorum
Hamisannesi Semy 🥺🥺 vücudun çeşitli yerlerine atıyor lekelenmeler benim orayada atmış galiba insallah doğumdan sonra düzeliriz 🤲🏻
Hamisannesi Anne3434_ bende ters giden biseyler mi var diye korktum demekki normal annelik zor şeymiş 🥺😂
Semy Anne3434_ sebebi ne acaba ? Bir de sonradan toparlıyor mu onu merak ediyorum. Gerçekten tuhaf bişey oldu.
Eylul966 Bende de oldu sinir oluyorum bide ustunde bi kahve lekeler olmus bi o eksikti dedim ama yine buna sukur baska yerimde leke olmadi hepten kafayi yerdim
Anne3434_ Semy Doğumdan bi süre sonra benimki düzelmişti sebebi ney gerçekten bende bilmiyorum kızımın hamileliğinde benim ağrı olmuyordu bu sefer birde ağrı var hiç dokunamıyorum çok aşırı acıyor
Semy Anne3434_ ağrı bende de vardı bayada çoktu magnezyum iyi geldi kesti direk. Fıtık cıktı belimde o mahvediyor benide
Semy Anne3434_ cok sagolun. Bel fıtığı şiddetli bi şekilde sol bacağa vuruyor. Ben topal yürüyorum düşünün o kadar kötü. Oturup kalkarken , yatakta dönerken takılıyor , tıkırdıyor gibi oluyor. Şüpheleniyorsanız beyin cerrahına bi gösterin kesinlikle.
O_93 Merhaba hanımlar ben şu an 39+3 teyim. 20’den sonraki haftamin birinde tam kaç hatırlamıyorum şişme ve derisinde hassaslık oldu doktor kontrolümde mantar enfeksiyonu çıktı. Hamilelik boyunca 3 kez mantar enfeksiyonu oldum. Hormon değişikliği nedeniyle normal idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimalide var tuvaleti yaparken yanma hissi varsa doktorunuza kontrol ettirmenizde fayda var. Şu an şişme ve kahverengi leke ve ara sıra ağrı zonklama var oda bebek aşağıya indiği için uyguladığı baskı nedeniyle ve oluyormuş. Doğumun biraz kolay olması için oraya badem yağı sürebilirsiniz.