SekerAnne Sırtüstü yatarken birden göbek deliğime yakın bölge de kubbeleşme ve ağrı oldu yaşadınız mı hiç siz de öyle bi şey acaba bebek döndü mü 😕
Deryaiso SekerAnne valla canım bilemedim ama normalde bebekler 21. Haftada leğen kemiği hizasından yukarı çıkar göbeğin altında olmaz diye biliyorum
Ozlem2904 SekerAnne karninizi sikmayin, kubbelesme karin kasi ayrilmasindan oluyor. Her kadinda bi miktar karin kaslari ayrilir ama uzerine giderseniz dogumdan sonra toparlamasi zor olur
Deryaiso SekerAnne heee o zaman bebeğiniz olabilir 2. Gebelikler daha erken haftalarda hissediliyormuş ya belki fark vardır benim ilk gebeliğim
Aslylmz Ben 20yim geçen hafta basladı bendede olmaya bebek biryere sogru daha cok toplanıyor serliğinden dokunamıyorum bile ☺️ Sonra baska yere geçiyor arada oluyor o sertleşme sırtüstü dururken
SekerAnne Aslylmz ya o hareketten sonra daha hissedemedim biraz endişelendim açıkçası .. kasılmaya benziyordu evet ilk hamileliğimde daha rahattım ya bunda aşırı evhamlıyım
Mimik Erken hissetmisssin bebebgini… Ben de 21+0da ilk hareketini gordum, sanki kizimin kafasi gibiydi, topik 🥰 gobek deligimim az altinda… Aslinda yasadigimiz nadir bir durum, demek ki karin kaslarimiz cok zayif😔 ya da bebislerimiz güçlü🤩
SekerAnne Mimik evet ilk hamileliğimde de 17. Hafta diye hatırlıyorum zayıfım karında yağ yok bence ondan 😅 bu daha erken oldu evet kişiden kişiye değişiyor daha cinsiyet bilmiyorum karantinadan gidemedik yarın inş gideceğiz sağlıkla kavuşun kuzunuza🌼