Merveelisa 34+5 olduk iki gündür inanılmaz acı çekiyorum hareket ettikçe kalcama bacaklarıma sancılar giriyor ne yapmaya calisiyo bu bebek anlamıyorum sadece benmmi böyle neden bebek hareket edince kalcada bacaklarda acı hissediyorum 😔
Babymoomy Merveelisa artık bebeğinizin alanı azaldı ve kilo aldı Sürekli hareket halinde ve hareketleri keskin olur organlarına yer kalmadı onların baskısı da var normal bunlar sabır dilerim bende öyleyim suan 35haftalık olduk
Bademcim Merveelisa ben de 36+4 aynı sorun bende de var ve şu an devam ediyor. Bazen çığlık atıyorum birden giriyor normal sanırım ya
Afide__ Merveelisa bugün 36 olduk bendede aynı sıkıntı var bebek hareket ettikçe sanci acı girio aşağı baskı yapınca vajinadan bi sızı çıkıyor resmen of yani bi baskı daha yapınca wc ye nasl yetişeceğimi bilmiyorum 🙈
Merveelisa TugceTekin123 hadi ya çok zor Allah yardımcımız olsun ilk gebeligimde hiç böyle bısey yaşamamıştım ben
TugceTekin123 Merveelisa bende ilk gebeliğimde çok rahattım 41 haftaya kadar agrı ne bilmiyordum oğlum oldu şimdi kıza benziyor dediler öylece kaldı ne agrım bitiyor ne sancım
Merveelisa TugceTekin123 benm ilki kızdı smdiki erkek 40 a kdar dediğin gibi ağrı flan olmadı güzel bı hamilelik geçirmiştim ama bu hamileliğim çok sıkıntılı yasamadigim şeyleri yaşayınca garip geliyo 🤣
TugceTekin123 Merveelisa her zaman farklı oluyor diyorlar bende erkek de rahat etmiştim işin tuhaf tarafı cinsiyetine kıza benziyor dediler kaldı öyle bende herşeyini kıza göre ayarladım :) peki doğumunuz nasıldı kızın
Bademcim Merveelisa hahaha aynı durumdayız ilki kızdı hiç yaşamadım böyle seyler ya şu anki erkek gerçekten şaşırıyorum. Kız erkek farkı gerçekten var.
Merveelisa TugceTekin123 benm kız baya iri bı bebekti hala iri ve uzun çatım dardı ama devlet normal yaptırdı kötü bı dogumdu hem benm için hem bebek için inşallah sizin rahat olur
Ayku6138 Bademcim haftalarımız aynı canım benim kasık ağrım çok çoğaldı yürüyemeyecek dereceye geldim ne durumdasın 😔
Bademcim Ayku6138 benim sırt ağrım aşırı. Kramp gibi giriyor ve nefes alamıyorum bir de gögüs altımda ağrı oluyor bebek hareket ettikçe de kalçama vuruyor. Kasık ağrılarım ara ara oluyor. Ama diğerleri beni gerçekten mahvetti. Doktora gittim yalvardım resmen alın diye. Ama 38 den önce alamam dedi🙄
Afide__ Merveelisa âmin inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲
Mom3834 Merveelisa ben 31. Haftadayım ama kızımın boyu fazlaca uzun o sebeple 34. Haftayla uyumlu büyüklüğü 😓 her sert hareketinde kaburgalarım acıyor karnım yırtılacak sanıyorum simdiden böyleyse ben 38-39 da napıcam bilmiyorumm 😓
Adacim Bende 32+3 mü dünden beri bebek vajinada hareket ediyor sanki ve hareketleri çok canımı yakıyor düne kadar hiç böyle bir şey yoktu