94Aynur99 Ya benim ilk hamile ligin bende idrarda Enfeksiyon var ve özel bölgede kabuklanma ve iltihap sivilcelenme var ne kadar ilaç kulandiysam fayda etmedi ev ilaç dolu ama kasimaktan oldum yardimci olurmusunuz
Ozlem2206 94Aynur99 canım bi kere kesinlikle ağdaya gidiyorsan bırakman gerekiyor iyice beter yapıyo çünkü daha sonra sadece özel bölge için olan şampuandan kullan duşta o bölgene ve iç çamaşırlarını mutlaka ütüle ve sık değiştir ıslaklık hissettiğin an ped kullanma inşallah bi süre sonra rahatlarsın bende de hep siğil gibi çıkardı kurtuldum çok şükür
94Aynur99 irem_altun74 Sordum verdiğiniz ilaç bişeye yaramiyo dedim çok biliyorsan gel yerime otur dedi
asyaderinn 94Aynur99 ay salakmış baya değiştir hemen doktoru. Bir sürü alternatif ilaç var her hastalığın tek bir ilacı yok ki.
Fnen 94Aynur99 doktorum günlük pet bile kullanmamı istemedi, pamuklu çamaşırlar alın sık sık değiştirin ve giymeden önce ütüleyin. Pet içinde bakteri barırındırır
Aslylmz Akıntın cok oluyorsa en olmadı peçete koyup srekli değiştir ama ped vs kullanma gebelik döneminde özellikle enfeksiyonlu dönemlerde hiç iyi değil. Arkadaş cogu seyi söylemiş zaten en yakın zamanda geçer insallah