poyrazinannesi3547 Burcum94 kaynanamdan geldik az önce ölüyorum uykusuzluktan gün içinde hiç uyuyamıyorum ya ne olcak bu halim bilmiyorum iyi geceler iyi sohbetler sizlere 🌹
Deryaiso Burcum94 bende şimdi yatağa geçtim hanımefendinin kıpırdanmalarının geçmesini bekliyorum yoksa gıdıklanmaktan gözüme uyku girmiyor
Zhra4242 Burcum94 Uyumadım daha doğrusu bu dişten uyumak imkansız kırkım çıksın ilk işim dişçiye gitmek
Afide__ Zhra4242 bende hemen doğum sonrası dişçiye🖐 dün gece baya ağrıdı ağzıma karanfil çevirdim tam uyucam zaman çıkarttım uyudum bi nebze rahatlattı diş ağrımı varsa deneyin sizde bence
Deryaiso Burcum94 inşallah canım benim ama ben çok gıdıklanırım göbeğimden her hareketinde gülüyorum kendimi deli gibi hissetmeye başladım artık son aylar daha da çok zor olacak sanırım Allah yardımcımız olsun
Zhra4242 Ctzozt Aynen benim üçüncü gebeliğim her gebeliğim de olduğu gibi bundada dişimden sıkıntım var bazen insan umursamıyor ama bazende öyle bir ağrıyor ki
Afide__ Burcum94 uyuyamıyorum çünki aç olmasam da birşeyler yemek istiyorm eşimi bekliyorm yiyecek getirsin diye🥐🍪🎂🍩🍨🍨🍦 36 haftadan selam olsun 😁
Zhra4242 Afide__ Benimkilere artık birşey fayda etmiyor ya 5 6 dişim çekilcek 6 hafta kaldı doğuma 😭😭
prensesimveannesi Burcum94 38+1 ✋ düşünmekten uyuyamıyorum kii ne zaman doğurcam nasıl doğurcam diye 😂