Sibel93 Sezeryan yapan tatliş anneler sorum sizlere bugün çok şükür rabbime doğumu yaptım ama ağrılarım var geçmesi için neler yaptınız. Sürekli on dk da olsa braz yürüyorum
Aysencim Sibel93 cok zorlana kuzum kendini bolca yürü bolca su iç ve kahve iç kahve narkozu cabuk atmanı sağlar sabaha kadar bolca emzir harici yapabileceğin hiç bişey yok bebeğim 🥰 hayırlı olsun inşallah 🧿
Denizyildizii Sibel93 Allah analı babalı büyütsün. yürüyüşe devam et zorlamadan. Bir günde geçmez cnm yavaş yavaş hafifler. Sıvı alımına özen göster kabızlık olmasın. Bende yarın 2. Yi olucam inşallah 😊
Asyamira Sibel93 Yurumeye devam edin ağrı bu sekilde azalıyor. Baş agriniz varsa bool bol su ve nescafe gold, bitter çikolata da yiyebilirsiniz. Gözünüz aydın bu arada sağlıkla büyütün 🥰
PrensS_annesi Sibel93 genel anestezi mı oldunuz acaba ? Ne kadar yürürseniz o kadar açılır ve hızlı toparlarsiniz.
Sibel93 Aysencim çok teşekkür ederim emzirmeye çalşyrm memeyi almıyor ya tam da sütüm gelmedi mecbur sarılık olmasın dye mama veriyorum canm
Fundacanik Denizyildizii Sibel93 Canm ne kadar yatacagınız bellimi virüsden dolayı kaç gün yatırırlar acaba biliyomusumuz bilgi veren oldumu.
Sibel93 Denizyildizii çok teşekkür ederim canım. Rabbim sizinde kolaylıkla geçmesini nasip etsin inşallah şmdiden hayrlı olsun analı babalı büyüsün inşallah 🤲☺️❤️
Bankacianne48 Fundacanik bn 3.gecemi kalıyorum suan spinal oldum karin siskinligini atamadım cok gaz çıkarmama rağmen. Bebekte kuvozde erken doğmadı ama sezeryanda cok bebekte oluyormuş akcigerlerine su yutmuş dogumda yarin cikcaz insallah beraber
Deletedmom93428 Sibel93 yürümeye devam et canım 3. Gün tamamen atlatırsın 😊Allah analı babalı büyütsün inşallah ♥️
Aysencim Sibel93 olsun sen emzir bıraktırma bile memeden ben sabaha kadar aralıksız emzirmiştim oğlumda komposto iç bolca su iç vee hem emzir