Sydakgl Devlet hastaneleri eskisi gibi değil daha temizler ve olanakları da fazla. Böyle olunca bende özele gitmek istemiyorum. Aynı işlemi yapacaklar bana ve onca para karşılığında.
Sydakgl Kaderx eee peki kendi ihtiyaçlarını nasıl karşılamış. Bebeğe nasıl bakmış çok merak ediyorum anlatsana hepsini
Sydakgl Kaderx bebek doğunca yanına mı veriyorlar yoksa yenidoğan ünitesinde mi kalıyor bebek. Hemşireler nasıl ilgilenmiş. Yaa çok merak ediyorum. 😬
Sydakgl Kaderx ben normalde Yakacık kadın doğumda yapacaktım oradaki doktor doğumun zor olabilir burda yapma dedi bende mecbur kartala gideyim diyorum
Kaderx Sydakgl bnde yakacikta yapacaktım. Sonra Sultanbeyli devlet gidiyorum. Oyuzden Sultanbeyli devlet yapmayı dsunuyorum
Petula Sydakgl lutgu kirdar pandemi hastanesi oldugu icin takipli hastasini aliyo disardan hasta kabul etmiyor
Ozlem1-m8 Kizannesi92 bende Samandıra dayım. Lütfü kırdar a yetişirsin zaten birden sancı açılma hızla ilerlemiyor. İlhan varank ta iimiş ancak randevu alıp bi devlete gidecem bende sezeryan mecbri benim kararsızım bnde
Kizannesi92 Ozlem1-m8 Lütfi Kırdar a gitmek nasip olmadı varank idare eder en beğendiğim.zeynep Kamil ama evime çok uzak :) benim normal olacağı için Sezeryan da gün alıyorsunuz keşke normal doğuma doğuma da gün verseler nerdeeee ikinci doğum olacak ama bir nebze panik. Var tabi
Kizannesi92 Kaderx ikiside çok kötü hastaneler hiç tavsiye etmem yakacık pis Sultanbeyli devlet zaten numune hastanesi
Sydakgl Kaderx Yakacık benim dibimde diye ben oraya gidecektim doktorun kendisi gelme deyince vazgeçtim. Yakın olmasa gitmezdim. Sultanbeylini de hiç bilmiyorum
Kaderx Sydakgl inslh iyi bir insan olan ebe denk gelir bize ya. Bazıları kndini birşey saniyo kiziyo canimizla ugradirken birde onlarla kavgami edecek can havlimizdeyiz inslh anlayışli iyi ebelere denk gelek
Petula Ayliz_123 hic bi devlet mecbur kalmadikca sezeryan yapmaz benin 3 cu dogumum olcak yanliş biliyosunuz ben oraya gidiyorum surekli dogumumuda orda yapicam.