Sydakgl Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesinde yakın zamanda doğum yapan var mı acaba? Covitten dolayı refakatçi yok diyorlar doğru mu? Bilenler yazabilir mi?
Ygtalp Sydakgl Canım doğum değil ama oğlum geçtiğimiz mayıs ayında sunnet oldu ve benim dışımda yanına babası bile alınmadı.
Kizannesi92 Sydakgl Kartal daki hastanede doğum yapmak istemiştim doğum yapanlar hep memnunuz oraya git dedikleri için ama sekiz aydır bir kere randevu bile denk gelmedi 😢 bilsem cevaplardim ama
Sydakgl Ygtalp çocuk olduğu için mecbur izin vermişlerdir. Normal doğum yapanlara izin yok diye duydum.
Sydakgl Kizannesi92 evet çoğu kişi orayı tercih ettiği için randevu bulmak çok zor. Saat 16.00 da ya da gece saatleri almaya çalış inşallah bulursun randevu
Kizannesi92 Sydakgl son ayima geldim sayılır son 35 gün uygulamaya göre daha bakmıyorum randevu hastane bana karşı 😁 ama normal doğum trafiğin durumuna göre son anda oraya da gidebilirim doğurmaya 😂
Sydakgl Kizannesi92 benimde son 28 gün🙈 bencede orayı istiyorsan önceden muayene olmaya gerek yok direkt git oraya
Kizannesi92 Sydakgl Trafiğe göre gidicem ya Zeynep Kamil ya İlhan varank ya Kartal zaten ucude evime uzak yolda dogurmaktan korkuyorum bakalım hangisinde nasip olacak doğum ama bir kere bile randevu bulamadım kartal dan hâlâ içimde kalmış 😂
Petula Kizannesi92 kesinlikle tuzla devlete gitmelisin mis gibi lutfu kirdar pandemi hastanesi oldugu icin almiyo takipsiz hasta
Htcnaz Mallesef bende bulamadım o yüzden dolayı pendik eğitim araştırma hastanesine gidiyorum ama orası içinde nebileyim hiç ii şeyler söylemiyorlar hayırlısı bakalım
Mucizemannesi21 Htcnaz bende oraya gidiyorum cok memnunum 6 sene önce dogum yaptim cok guzel ilgilendiler suan 21 haftaligim yine oraya gidiyorum sali gunude detayli ultrasona girdim perinatolog koray beye cok guzel ilgilendi bebegimin her organina tek tek bakti
Kubraayaz Ben oraya gidiyorum başından beri 10 gün sonrada sezeryan dogumum olucak tam 16:00 da mhrs den bakın ben hep öyle aldim yoksa kesinlikle bulunmuyor
Kubraayaz Hastane olarak güzel kayinvalidem kadın hastalıklarından ameliyat oldu hemşireler falan çok ilgiliydi dedi refakatci almıyorlar sezeryan doğum dışında
Sydakgl Kubraayaz ya tamam refakatçi almasınlar ama normal doğum yapan kişinin da illla ağrısı olur. Bu kişi kendi ihtiyaçlarını bebeğin ihtiyaçlarını nasıl tek başına karşılayacak kaldı ki benim ilk çocuğum. Nasıl olacak valla aklım ermiyor
Htcnaz Mucizemannesi21 evet koray hoca banada o bakmıştı detaylıda asıl hoca detaylıya baka esra hanım ben ilk gebeliğimdede bütün tetiklerime oraya gidiyordum ama doğumum orda olmamıştı şimdiki hamileliğimde gidiyorum marmaraya hemde doğumumda orda olacak ama nasıl olacak hiç bilmiyorum nasıl ilgilencekler doğuma asistanlar giriyorlarmış
Sydakgl Hastane genel olarak çok iyi zaten bide yeni bina tertemiz içi. Ama keşke şu refakatçi konusunda da yardımcı olsalar
Sydakgl Htcnaz Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. İyi doktorlarla iyi ebelerle karşılaştırsın. Benim ilk doğumum olacak biraz korkum var tabi 😬
Htcnaz Sydakgl amin rabbim dediğiniz gibi hayırlı doktorlarla karşılastırsın benim sezeryan olucağı için korkularım var ilkinde çok rahattı özelde olduğu için herkesde çol güzel ilgilendi ama şimdi nasıl ne olacak bilmiyorum