Muhammedamine nilo81 bacaktan vurduğumda benimde morarıyodu beze oluyodu sonra yeşeriyodu en son kırmızı noktaya döüyodu ☺️ Göbekten vuruyrum şu anda morarmıyo acımıyoda hafif bi yanma oluyo ama çabuk geçiyo
maat nilo81 Hiç bir çare yok malesef. Göbek kol bacak dönüşümlü yap. 5 aydır kullanıyorum,her yanım mosmor.
OzenMeryem Vurduktan sonra ayağa kalkıp biraz yürüyüş yapıyorum acısa bile kesinlikle dokunup ovalamıyorum sadece hafif bastırıp bırakıyorum bide eczanede hamilelerin de kullanabileceği iğne acısını hafifleten kremler var onlardan akşama sürüyorum geçiyo
serapinci nilo81 iğneyi vururken göbek yada bacağını iki parmağınla kavra iğneyi yavaşça sok ilacı yavaş yavaş bırak içine biraz bekle sonra yavaşça iğneyi çıkar sakın acele etme üzerine bastırma dene derim
Cansummm Eve gittiğimde buz kompleksi yapıyordum morarmayı az da olsa alıyor ve acıyı hafifletiyor deneyebilirsiniz.
cimennbayann nilo81 bana da Doğumdan sonra verdiler iğne hastanede kalırken de hergün yaptılar hastanede morardı eczanedeki yapılan morarmadı da çare bulamadım buz koymak iyi geliyor diye duymuştum