Nazmel Kızlar yarın devlet hastanesinde 14.00 perinatolojiye randevu var ama öğleden sonra izin alamadım sabah erken gitsem boşluk varsa alırlar mı ?
SncrMerve Nazmel hayatta almazlar bence erken . Devlet hastaneleri öyle şeyler yapmıyor diye biliyorum
Duy_gu Nazmel almıyor çünkü Dr yanına gitmek için gene fiş alıyorsun oda 30 dk önce veriyor randevu dan
Nisa1Aras2Seyhan Nazmel dua et geç almasınlar ben randevu saatinde de gidiyorum ama hep 30 dakika geç alıyorlar
Nazmel Duy_gu SncrMerve Ya sistemde randevum gözükmüyor bi deftere yazıp randevu verdi sekteter yani 22 ekim saat 14.00 olarak not defterine yazdı. Ben gitsem durumumu söylesem yardımcı olmazlar mı?
SncrMerve Nazmel bilmiyorum ki hiç devlet hastanesine gitmedim bu süreçte . Belki olurlar insafına kalmış o kişinin artık
Aselinkooo Randevulu olan başka biri gelmicek ki yerine alsın oda imkansız bence. Vaktinde bile gidiyorsun almıyor hemen bekletiyor. Bide perinatoloji yani daha detaylı uzun sürer randevu bulması da zor malum rastgele almazlar