Kubragul-94214 Bebeğimin gelişimi. 2 hafta önde ailemde şeker hastalığı var yaptırmalı mıyım ? 26 haftalığız kızımla
mutlugebeee Kubragul-94214 tabiki yaptırmalısınız, hiç bir oturuşta iki dilim baklava yemiyor musunuz? Bununda ondan hiçbir farkı yok korkmayın
Tuba_2013 canim mrb benin ilk gebeliğimde 143 kilo ile doğum yaptım ve maalesef seker yüksek çıktı şimdi 2.gebeligim geceb hafta yapıldı şeker yüklemesi açlık 71 tokluk 90 çıktı aklinda soru işareti kalmasın bence yaptır ins sorun çıkmaz
Kubragul-94214 Tuba_2013 Hamileliğimin başlangıcında 95 kiloydum hamilelikte kilo verdim ve 86 ya kadar düştüm şu an yine 95 kiloyum yani biraz tatlı yiyince baş ağtım oluyor şüphelenmiyor değilim açıkçası
Fatmanurvehashas Kubragul-94214 ben basta yaptirmamistim ama 28 haftalikken bebek gelisimi haftasinan hep önde olmaya basladi ve butun doktorlar ilk seker yuklemesi yaptirdin mi diye soruyorlar. Mecbur kaldim. Şekerim cikmadi ama en azindan artik ona baglamiyorlar
Tazegelin12 Kubragul-94214 Benimkide öndeydi dün yaptırdım bende hiç bişey çıkmadı içinizde kalmasın yaptırın
Kubragul-94214 Çok teşekkür ederim kızlar 🌸🐣 İnşallah hepimiz zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻