Cotanakk Merhaba ben 20 haftalık hamileyim meme ucum hep yok denecek kadar azdı hamilelikten sonra koyulaşıp biraz da belirginleşti ama hala çok küçük. Böyle olup da emzirmeyi başarabilenler varsa tavsiyelerine ihtiyacım var
Esmakorkmaz Cotanakk bebekler meme ucunu emmez kahverengi alanı komple ağzına alır o şekilde emer yani meme ucun olsun olmasın bebek her şekilde emebilir canını sıkma🥰 Ayrıca meme ucu çıkarmak için bir uygulama mevcut şırınga ile yapılıyor bir araştır bunu dene istersen için rahat etsin yine de🌸
Cocolingo Cotanakk benimde 20+4 ve şeffaf sıvı geliyordu 2 gündür, bugün baktım sarı bi sıvı geliyor bu durumu yaşayan oldumu ?
nslhhsn9221 Benim öyle ve bebeğim tutamadı ilk günden beri üç çıkarıcı kullanıyoruz ancak öyle emiyo zor oluyo ama olsun emsin de nasıl emer emsin
metehaninannesiii Cotanakk cok rahat ediyoruz ben e bebekten aldim bu sekulde olandan alin yuvarlak olanlar var onlar goguse yapışmıyor ve goguste cok kaba duruyor hemen dusuyor https://www.e-bebek.com/baby-mom-silikon-gogus-ucu-koruyucu-set-p-byp-ls20
Azizaslan Kızlar bende 18 haftalık hamileyim benim de aynı şekilde göğüslerim dışı dümdüz hiç çıkıntı uç yok ucu içeri doğru kaçmış gibi sanki hala hiç çıkmadı çok korkuyorum emzirirken yara olucak diye bebeğimi doyuramam diye :(((
itsagirl2022 İlk gebeliğimde öyleydi bebek doğdu hastanede süt vermeye çalışıyorum göğüs ucum yok diye tutturamıyordum. Hemşireler yardımcı oldular. Zamanla devam ettirdikçe düzeldi, süt miktarı da artıyor sonrasında emzirdikçe.
Cotanakk Cocolingo ben yaşamadım ama bunu yaşayanlar varmış burada okumuştum daha önce endişe edilecek bir şey değilmiş
NeseA Benimde hiç yoktu ilk doğumumda bi ebe girdi odaya oğlum ememiyordu ucu yok diye ebe bana dedi ki bebeğini emzirmeden önce göğüs ucunu iki parmak arasına al hafif hafif çek Allah ondan razı olsun ger gebeligimde yaptım şimdi 4.Gebelik ben dokunmadan çıktı. Doğum yaptıktan sonra sütünüzü göğsünüze surun ve hafif ve yavaş çekin gerçekten ise yarıyor..😘
dml33 Cotanakk elektirkli makinayla sagarsn dogum yapinca o biraz cikario bnmde yoktu birde hemsire siringayi kesti onla çekti oda cikario cnm