bahtnurr1 Kızlar 37 haftalık hamileyim 1-2 saattir sağ tarafta kaburgamın altına doğru bi ağrı var acaba dengesiz mi oturdum uzandım falan diyorum. Yaşayan yada sebebini bilen var mı
Pastaneusuluislakkek bahtnurr1 ben de 36+4 üm, bu haftaya kadar çok sık oluyordu. Sanırım ayağıyla itiyordu bebek çünkü bir iki defa üstüne bastırınca çekti 🤭 ama artık kanala iyice yerleşti benimki bu hafta hiç ağrımadı o yüzden
yildiz_07 bahtnurr1 bebek büyüdüğü için oluyor bende de var aynı dert 38 haftalık artık büyüdüler baskı yaptığı için ağrı yapıyor
Kerem_mom Benim haftam 32 şuan , bebeğin başı yukarda ayakları aşağıda ondan ağrın olur demişti bana doktor ama sizi bilemem doktorunuza sormak lazım büyük ihtimal bebeğin pozisyonundandır bence
bahtnurr1 Pastaneusuluislakkek 36+3 benimde canım ilk defa oldu ayağı falan değil o sol tarafta bebek zaten de doğum pozisyonu aldı dedi doktorum geçen hafta ama biran geçmeyince tedirgin oldum neden diye
Beritan01 Bende sağ kaburga altındaki ağrıyla gittim safrada taş çıktı belki ondan da kaynaklı olabilir
Cotanakk Ben daha 20. Haftadayım sırtımın sağında tarif ettiğiniz yerde ağrı oluyor sürekli özellikle de akşamları
Bademd Cotanakk bendede solda oluyordu bi gittim böbreğim küçülmüş allah göstermesin böyle şeyleri ihmal etmeyin ben bide kovidim. Normal bir dokrora bile gozukemiyorum sadece acil cok zor durumdaym boyle bisey yasayan varmi acaba
Pastaneusuluislakkek bahtnurr1 benimki ayağı onu biliyorum çünkü iç organlarım uyuşuyor ağrının dışında. Doktorum da onayladı öyle olduğunu. Şimdi iyice kanala girdi diye sanırım bu hafta olmadı ağrı uyuşma zaten ayağını da daha aşağıda hissediyorum sürekli
Tugce9334 Ben o agrının şiddetlisiyle hastanelik oldum. Çocuk bobrege baskı yapınca idrar süzülememiş kanal tıkanmış haliyle böbreğim şişmiş. Aynı gün 3 şişe serum yedim ama banamısın demedi hatta sonuncusu morfinliydi. Bol bol su içip ağrı olmayan tarafınıza yatmanız gerekiyo.
bahtnurr1 Tugce9334 şuan sola yattım zaten canım biraz hafifler gibi olup geri başlıyor durulamaz derecede değil zaten de yinede rahatsız ediyor
Tugce9334 bahtnurr1 bol bol su içiyorum ve bebegın o tarafa yatmasını engellıyorum masaj yapıyorum falan. Doktor herhangı bır sey yapamayız dedı zaten
Glsm48 bahtnurr1 evet değişik bi ağrı 🙄 soluma düz uzanmaya çalışıyorum ama sık sık oluyor bebiş büyüdükçe olacak artık böyle şeyler diye kendimi avutuyorum 😁