ikikuzuannesi_18-21_ mervegly_7 Allah nasib ederse Asiye son kararımız oldu o kadar çok değiştirdik ki 😅
mervegly_7 Cansu4401 Ben hep kız düşünüyorum cinsiyet belli değil ama Derin koyarım diyorum kız olursa erkek hiç bilmiyorum 😂
Shewolf YeninesilAnne yemin ederim çok sinir oluyorum böyle insanlara bende yok diye mi bilmiyorum ama olsaydı da herhalde kendimi asla tutamaz lafımı söylerdim resmen gıcıklar sen daha güzel bir isim koy kıskansın ohh 😂😂😝
YeninesilAnne Shewolf uğraşmaya değmiyor valla. O yüzden hiç ses etmedim 😅 aksine beni kıskandığı için hoşuma bile gitti yani
Tuliy5 citlenbigim2212 Minel’in gerçek anlamı bu değil maalesef. Aslında sadece Arapçadaki den, dan eki Minel. Iyi araştır canım
citlenbigim2212 Tuliy5 bilgi için teşekkür ederim amanben dediğim anlamda bulup beğendim bu şekilde karar verdik 🤗
Serayyurtsever mervegly_7 çok kararsızım. Kızım olucak Alya ismini düşündüm ama kararım her an değişebilir
Merve_0109 mervegly_7 hamile kalmadan önce koymuştuk zaten çok zor olmadı bulmak erkek olursa aras bulut dedik kız olursa kumsal ve kızımız olacak kumsal koyacağız Allah izin verirse ❤️