Ser_ Arkadaşlar bacak seyirmesi yaşayanlarınız oldu mu bu haftalarda sürekli kas seyirmeside olabilir bilmiyorum ne olduğunu ama seyiriyor sürekli iki bacağımda.
Beyzuska Ser_ benimde oldu canim aynısı magnezyuma başlatıyor doktor kontrole gittiğinde soyle uzun surdu mü cok sinir bozucu oluyor benim o seyirmelerden sonra kramplar baslamisti bacagimda magnezyuma baslayinca hic sikayetim kalmadı
Deryaiso Ser_ bende seyirme değilde sol bacağın arkasında ana damar çekilmesi oluyordu o haftalarda Allah’tan şimdi geçti
Cotanakk Ben 20. Haftaya yeni girdim diz kapağımda seyirme oluyor neden olduğunu da anlamadım gerçekten
Ser_ Durununannesi46 Geçtimi sonra sizinki bende sabahtan beri sürekli oluyor iki bacağımda da anlayamadım valla hiç
Ser_ Cotanakk pek bıçak saplanıyor gibi ağrı olmuyor bende ama böyle kalp gibi atıyor dışardanda görünüyor bu
Durununannesi46 Ser_ 17+5im geçti bu hafta. İnşallah sizinki de geçer. Dinlenin ayaklarınızı yukarı kaldırın yastık koyun ayaklarınızın altına
Ser_ Beyzuska yaa canım bende magnezyum içiyorum aslında ama etki etmiyormu acaba bide varisle alakalı bişeyler mi diye de korkmadım değil
Beyzuska Ser_ doktoruna danış derim canim biraz yastik koy ayaklarının altina o da rahatlatmisti beni varis olduğunu sanmiyorum ayni seyleri yasadim bende ama herkes farkli farkli tecrubesini fikrini paylasiyor doktorunla konusman en iyisi😊