123ElifZuhre Kızlar Kocaeli’de ayrıntılı ultrasona giren varmi acaba hangi hastanede ne kadar ücret ödediniz bilgilendirirmisiniz bir de bu konu hakkında radyoloji bölümümü daha iyi yoksa perinatoloji mi 🤔
1999luanne 123ElifZuhre perinatoloji istiyor Doktorlar ben konak da kazım beye gittim 600tl ama kendi doktorum Kazım beyin yapmaması gerektiğini resmiyette görünmez dedi pişman oldum öyle diyince hala anlamadım yetkisi yoksa nasıl yaptı? Ama kazım beyden çok memnunum. Eray çalışkan iyi diyolar zam gelmediyse 450tl idi çok az yapan var kocaeli de
Morvampir 123ElifZuhre ben ilk bebeğim için eray çalışkana gittim bu ikinci gebeliğim yine ona gideceğim sanırım ücreti 600 yada 700 ama işinde kocaelide en iyisi bence👌🏼
A_S_K 2anneoluyorum Alakasız ama hangi hastane hangi doktora takiplisiniz acaba? Doğum ücreti ve muayene ücretiniz nedir? Merkez hastanesi doğum ücretlerini bilen var mı kızlar?
prensesafra1_ 2anneoluyorum Bende Çayırova’dan. Okan üniversitesi Eray çalışkana gittim Tuzla’da. Müthiş bilgili bi perinatoloji. Ücret biraz fazla 600 TL ödedim ama çok yakın 10–15 dk da orda oldum
1999luanne 123ElifZuhre yok başka hastanedeydi o degismediyse bi ay oldu yaptırdığım konak da tek kazım bey yapıyor diyorlar
prensesafra1_ 123ElifZuhre hayır tuzla Okan üniversitesinde. Bende medarda gidiyorum doktorlar oraya yönlendiriyor
Bry_ Kubra411 benim doktorumda semih beyi önerdi gecen hafta tlfnla fiyat sordum nakit 750 kartla 800tl dediler.siz yeni mi gittiniz
prensesafra1_ KubraAydin mine atlıydı ama medicale geçti bende Müge emeksize gittim bu ay ama cidden çok memnun kaldım.