Ayse1608 Ozzz 20 ki haftaları görürmüyüm diyordum gördük 28+3 olduk çok şükür 🙏 Şimdiki hedefimiz 34.hafta 😁💙
Ozzz Deletedmom434 yolu bayağ yarıladık Allah'ın izniyle 😀heycan gelmeye başladı erken olmasına rağmen sende de var mıı😀
jrarya Hayalll 35 hafta bitmek üzere inanın zaman hiç geçmiyo koca kışı geçirip şükür bu haftalara geldik doğum tarihi belli oldu zaman durdu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷🏻♀️😂
Ozzz arzuozbek çok şükür tatlım bi bu kadar zamanımız daha var inşallah sonra bir bakmışsın kucagimiza almışız bebeleri😄😍
Sinem35 Biz de yolu yarıladık teyzeleriii bende sanki daha dün öğrenmişim hamile olduğumu gibiyim zamanın nasıl akıp geçtiğini anlamıyorum hele bi de artık harektler başladığı için sürekli kızımla vakit geçiriyoruz maşallah kızımda çok hareketli hiç yalnız bırakmıyor annesini hiç sıkılmıyoruz gün içinde sürekli konuşma dokunma hali içerisindeyiz bi bakmışız akşam olmuş babamız gelmiş bir fasılda o ilgileniyor kızıyla sonra gün bitiyor 🤗
Ozzz Sinem35 yaaa ne güzelll bi duygu 😍 Allahm isteyen herkese nasip etsin benim oğlan da ya popçu olacak ya topçu hareketlere bakılırsa😂
arzuozbek Ozzz bu sıcaklarda zor oluyor valla neyseki en şişko dönemlerimiz kışa denk gelicek çok şükür 😂