Canmyavrumm https://resimyukle.io/r/gN5dzGAHrq Kızlar hele bakın ne demek bu sonuc.bu sonuc zeka gerılıgı fılan dıyor.
Delicesareti Canmyavrumm referans aralığının baya üzerinde sonuçlar çok bilgim yok ama ertelemeden doktorunuza gidin
Saricivciv Canmyavrumm canım sakin ol igg pozitif cıkmış daha önceden tokso varmş Şuan bağışıklıgın vAr yani sıkıntı olmaz kedin mi vardı evde
iremcannn1907 Canmyavrumm canım benim bildiğim kadarıyla zeka geriliği ile alakası yok bu değerin. Bu değer enfeksiyon değeri. Daha önce geçirilmiş bir enfeksiyon olup olmadığını gösterir. Hatta hayvanlardan bulaşan bir enfeksiyon buna örnek hatırladığım kadarıyla. Yinede yanlış yönlendirme yapmayalım doktoruna danışmalısın. Ama kesinlikle zeka geriliği ile ilgili bişey değil ki zaten bu kanda çıkmaz 🤷🏻♀️
hilalsp Canmyavrumm İgg demek daha önce geçirip geçirmediğini vücutta bağışıklık var mı onu gösteriyo. IgM şuan vücutta bu enfeksiyon var mı diye bakılıyor. Eğer İgg değerlerin yüksekse sorun yok ama IgM de sorun varsa doktorun zaten gerekli şeyleri söyler korkmana gerek yok değerlerinden anladığım kadarıyla hepsini atlatmissin daha önce bende yeni oldum bende de Igg yüksek IgM 0 çıktı doktorum sorun yok dedi
Canmyavrumm Saricivciv yok ama bag bahce de vardı hayvanlarımız .cok uzuldum ya zeka gerılıgı fılanda dıyor
pusatmom35 Saricivciv toksoplazmanin evdeki kediden bulasma olasılığı çok düşük çünkü iç dış parazit aşıları oluyor ve evde mama yiyor benimde kedim var düzenli olarak tokso testi veriyorum hatta bugün de verdim negatif yediği çiğ bişey yada güzel yikamadığı sebzeden bulaşmış olabilir daha öncesinde
Saricivciv Saricivciv vermez merak etme bu değer antikorun olduğunu hastalıgı önceden geçirdigini gösterir
Nahide-58 Bende de pozitif şeklinde çıktı çok korktum ama neyseki korktuğum gibi değilmiş. Önceden bir mikrop virüs atlattığını gösterir dedi belki gribal hatta belki de bilmeden Korona atlattın dedi. Yine de doktorabaşvurun tabii ki.
hilalsp hilalsp Bu arada toksoplazma çiğ et ve hayvan dışkısından bulaşır Cmv gribal enfeksiyon Rubella yani kızamıkçık. Zeka geriliğiyle bir alakası yok ilaç tedavisi uyguluyorlar vücutta varsa şuan ama yok görünüyor sende
hilalsp Canmyavrumm internette yazan her şeye inanma sadece doktorunu dinle. benim bebeğimin kalbinde sıkıntı var ben internette yazılanları okursam kafayı yerim ama yapmıyorum kemdime bunu Google a göre başımız ağrısa ölmemiz lazım
Canmyavrumm hilalsp evet dogru dıyorsun Allah razı olsun ınsallah senınde bebegın sıfa bulur Rabbım saglık sıhhat versn hepsıne
pusatmom35 Canmyavrumm öncesinde toksoplazma geçirmissin bağışıklığın var demek oluyor bu sadece kedilerden gecmiyor . Çiğ bişey bi tavuk olabilir et olabilir yada sosis salam bunlar da yapabilir yediğin sebzeleri iyi yıkaman lazim bunlardan da geçer benim de evde kedim var aşıları tam daha bugün toksoplazma testi verdim negatif öncesinde de gecirmemisim zaten evde kedim olduğu için düzenli olarak her ay veriyorum bu testi
pusatmom35 Canmyavrumm korkma canım şuan toksoplazma testin pozitif değil çünkü negatif sadece daha öncesinde geçirmişsin hamileliğinde daha dikkatli ol sadece gerisi Allah a emanet
seon90 Canmyavrumm canm benm bildiğim zeka geriliği anne karnında yapılan testlerden belli olmaz yani ben öyle biliyorum.bence içini ferah tut kuzum