sibel111 Kızlar akşamdan beri başım dönüyor sağlam böyle .ilk defa böyle bişey yaşıyorum 8,5aylık hamileyim . Neden baş dönmesi olabilir sizce ?
Havvayy sibel111 14. Haftamdayım bugün dışarda az daha yere yığılıyodum başım döndğ gözüm karardı göremez okdum resmen tansiyonun dğşük dediler
basakerdvn sibel111 sık sık stıştır kan şekerim tansiyonun düşmesin 3 ana öğün 3 ara öğün yap onun dışında dönmesi normal
ikiprensesannesii sibel111 bende 8 ayligim benimde ayni oturdgm yerde bile dönüyo doktora soyledm ac kalma bide susuz kalma dedi
Helpmee sibel111 ben baş dönmem için serum alıyorum 3 gündür sende acile git detaylı kan tahlillerine baktır bence benm bitin vitamin değerlerim düşmüş
sibel111 basakerdvn aç değilim yemeklerimi düzenli yiyorum . baş dönmesi normal olduğunu sanmıyorum ve daha önce hiç böyle bişey olmamıştı
miquelle 12 haftaligim , dun tahlillerimi verdim hersey iyi cikti tansiyinum da normal ama 2 haftadir ozellikle disari sabahlari ciktigimda gozlerde kararma bas dinmeleri oluyor dusucekmisim gibi , doktora soyledim normal dedi bir problem yokmus