Ayseceferli NazAkyol06 2 yillik evliyim👩❤️👨 ilk kez 17 yasimda anne oldum simdi ise 18 yasimda yeniden anne olucam 28 haftalik oglusuma hamileyim🤰💙 bana ilk kez anneligi tatdirdigi icinde ilk ogluma cok tesekkur ederim🥰🧿
Mervedefne33 NazAkyol06 4 senelik evliyim ikinciye hamile olduğumu ögrendim 😊 24 yasında evlenmiştim 25te anne oldum sımdı 29 da olacam inşallah 😄🤲
Defne74 Kumsallina95 yok canım ilk kızımda nisanda 15 de dogacaktı iki hafta erken dogdu martta 30 olmuştu buda martın 11 gibi falan ama erken dogarsa nisan oluyo ondan öyle cevap vermiştim
citlemeyegeldik NazAkyol06 1.5 senelik evliyim evlendiğim günden beri hamileyim😂 2.ye gebeyim Allahım tüplermi bağlatcam artık💆🏼♀️
Minmin NazAkyol06 bir yıl 2 aydır evliyim nasip olursa 24 yaşında anne olucam geçen hafta öğrendim gebeliğimi 🙏🏻🙏🏻🌸
Nurlann NazAkyol06 25 yaşında evlendim 27 ye yeni girdim 3 hafta sonra anne olacağım inşallah 🤗☺ evliliğimin 2. Yıl dönümü ile aynı tarih verdi doktorum 17 kasım ❣
Yektasmom 28 yaşındayım, Aralık’ta dört yıl olacak evleneli ve bebiş de Aralık’ta doğacak gibi görünüyor 🌸