Mucizebekliyorum2 Medicana kadıköy hastanesinde Doç.Dr.Cihan Karadağ hoca var. Tüp bebek uzmanlığı var. İnstagramdan takip edebilirsiniz. Biz tüp bebek düşünüyorduk bu nedenle kendisiyle uzun uzun konuştuk, aynı zamanda Bülent Tıraş hocaya da gittik. Önce Bülent hocayı seçmene nedenimizden bahsedeyim. Bize 12’de randevu vermelerine rağmen 16’da muayeneye aldılar. Yiğit hoca bütün muayeneyi yaptı daha sonra Bülent hoca geldi yanımıza 5 dakika sürmedi tüp bebek yapalım size dedi ve gitti. Sonra parasal mevzuları hemşirelerle konuştuk. Bize sunulan bütün süreç Kadıköy medicana ile aynıydı ve arada en az 10 bin oynuyordu.
Cihan Karadağ hocaya tekrar gittik. Ben 35 yaş üstü olduğum için genetik taramalı tüp bebeği önerdi. Normal süreçte yumurtalarınız toplandıktan sonra döllenmenin 5. Günü size transfer yapılıyor. Ancak genetik test yapılacaksa bu testin gönderilmesi ve sonucun alınması 1 ayı buluyor. Bu nedenle yumurtanız donduruluyor. Çözme işlemi dahil ilaçları da anlaşmalı eczane varmış uyguna yönlendiriyorlar. Toplamda bize 15 bin fiyat çıkmıştı, herşey dahil. tüp bebek yaptıramadan hamile kaldım ama durum böyle. Uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuştur.