Öncelikle merhaba canım. Acını çok iyi anlıyorum. Çünkü aynı şeyleri yaşadım. Ben sadece daha erken zamanlarda ultrasonda görülen belirtiler ve detaylı ultrasonda görülen belirtiler ile öğrenmiştim. Hiçbir test yapmadım sürece devam ettim. Doktora her gittiğimde başka bit sorun çıkıyordu. Ağır anomaliler vardı. 33 hastalıkken doğum yaptım. Ve denildiği gibi bütün belirtiler hatta daha ağır şeyler vardı. Eller ayaklar yüz kalp her organda sıkıntılar vardı. Çok zor bir süreçti. Doğduktan 6 gün sonra kaybettim bebeğimi. Hiç kucağıma alamadım sadece gidip yoğun bakımda görebildim. Acısı geçti mi dersen aklıma hep geliyor. Ama şu an tekrardan hamileyim. Çok korkuyordum hala da korkuyorum. Nift testi yaptırdım bu hamileliğimde temiz çıktı çok şükür. Detaylı ultrasonu bekliyorum şu an. Ama acını o kadar iyi anlıyorum ki kim ne derse desin içinin yangını geçmiyor. Sadece şu an tekrar hamileyim ve o benim teselli oluyor. Meleğim cennette beni bekliyorum. Öteki dünyaya bir melek gönderdim. Orası en son gideceğimiz yer ve o bize şefaatçi olacak. Bunları düşünüp açımı biraz olsun dindirmeye çalışıyorum. Rabbim senin de acını dindirsin. Çok güçlü ol.